PHOTODIARY CITYMOM MAAND DECEMBER 2014

3. Dubai : CITYMOM.nl.
November eindige goed en december begon goed! Ik was namelijk 5 dagen naar het fantastische Dubai, op bezoek bij mijn vriendinnetje Charlotte die daar woont. Het was geweldig! Heerlijk weer, dus lekker naar het strand, shoppen, uiteten en uit! Perfect vakantie land! I will be back!

Staring at Jacob

Terug in Amsterdam een nieuwe kidsproof brunch tentje uit proberen met Friedus en Bobbi: Staring at Jacob! Echt een aanrader voor een heerlijke brunch en kindvriendelijk!

5. Sinterklaas : CITYMOM.nl

Een kleine impressie van Sinterklaasavond.. Aangezien de kinderen nog te jong waren dachten wij gezellig het Sinterklaas dobbelspel te gaan spelen en kindjes lekker slapen… Daar dachten zij anders over!

7. 6. Kerstboom optuigen : CITYMOM.nl

Aangezien Sinterklaas dus niet echt een succes was dit jaar besloot ik direct de volgende dag de kerstboom op te gaan tuigen en het huis onder te dompelen in kerstsfeer. Bobbi hielp goed mee.

8. Keet in Huis : CITYMOM.nl

Half december kreeg ik van Charlotte van Imps & Elfs een rondleiding in hun &Friends winkel, Keet in Huis. Echt een aanrader! Het is een geweldige winkel waar ik alles wel wilde kopen!

9. Fab Kerstdinner : CITYMOM.nl

YAY het was weer tijd voor het jaarlijkse kerstdiner met vriendinnetjes. Helaas moesten we Charlotte missen die nu in Dubai woont maar het was zoals ieder jaar een super gezellige avond.

10. Kerst Leuke Dingen doen CM

Op Leukedingen.nl kan je lezen hoe ik kerst vier!

11. MiniMarket CITYMOM.nl

Met Bobbi ging ik MiniMarket checken in de Beethovenstraat in Amsterdam. Een nieuwe conceptstore waar je super kan shoppen en heerlijke koffie kan drinken en Bobbi lekker kon spelen. Soon op CITYMOM!

12. Hopper Rotterdam 1

13. Urbanmoms : CITYMOM.nl 15. BonBonontheBlock : CITYMOM.nl

Een dag Rotterdam vol met gezellig afspraken! O.a. met Rachel die bezig is met een geweldige nieuwe webshop, half januari daar meer over! Met Vanessa van het coole merk Little Indian en met medeblogger Esther van Urbanmoms.nl. En als afsluiter snel nog even naar kinderwinkel Bon Bon on the Block! Top shop!

16. Potje CITYMOM.nl

Een nieuwe mijlpaal! Eerste keer op de pot! Zo lief!

17. Kinderkamer Bobbi CITYMOM.nl

Momenteel ben ik bezig de kamer van Bobbi te ‘restylen’! Alle muren zijn al geverfd en nu de ‘finishing touch’ nog!

18. Arke : CITYMOM.nl

CITYMOM gaat volgend jaar samenwerken met Arke waar ik heel veel zin in heb! Net voor kerst had ik de eerste meeting.

19. Posters : CITYMOM.nl

Ik ben bezig met het ontwerpen van posters voor de kinderkamer. Heel spannend allemaal! De eerste ontwerpen inmiddels de eerste druk van binnen en Bobbi is natuurlijk mijn beste test persoon dus die zocht de leukste uit!

20. Kerstavond : CITYMOM.nl

Kerstavond! Groot diner met mijn schoonfamilie. Bobbi at van te voren met haar neefje & nichtje!

21. Bobbi : CITYMOM.nl

Eerste kerstdag waren we lekker thuis met z’n drieën. Spelen, Home Alone kijken en home made pizza eten! Heerlijke chill dag!

Tweede kerstdag heerlijk met mijn ouders, Friedus en Bobbi naar een hotel geweest in Friesland. En nu snel mijn tas pakken om het vliegtuig te pakken naar Barcelona en daar oud & nieuw te vieren! Dus niet alleen een goed begin van december maar ook een goede afsluiter van december en van dit jaar. Hele fijne jaar wisseling iedereen en heel veel plezier vanavond met Oud & Nieuw!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.