Happy New Year; editor’s note

Happy New Year

01.01.15. Oud&Nieuw, voor mij altijd een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat waren de hoogte punten en wat de mindere dingen? En wat worden de nieuwe voornemens en doelen voor het nieuwe jaar? Voor CITYMOM was 2014 een erg mooi jaar waar ik persoonlijk erg trots op ben! In mei bestond CITYMOM 1 jaar. En ik heb altijd gezegd dat ik na een jaar zou kijken of alles goed zou gaan en of ik het leuk zou vinden. Op beide vragen kon ik na een jaar volmondig JA op antwoorden! Sinds de start van CITYMOM groeien de bezoekersaantallen nog steeds iedere maand!

We begonnen 2014 eerst met het halen van twee doelen! CITY GUIDE Den Haag ging live en vervolgens Utrecht. Twee nieuwe steden erbij waar moeders (to be) ook alle hotspots kunnen vinden! Ik had heel veel geluk met vier geweldige stagiaires: Laura, Eva, Laura vdb & Nahira. Zonder hun was dit zeker niet gelukt! Dank jullie wel voor alle inzet! Helaas is het niet gelukt om CITY GUIDE Rotterdam te lanceren, o.a. wegens tijd gebrek. Maar dat is ongeveer het enige dieptepunt van 2014 maar dat wordt een doel voor 2015!

Begin van het jaar koos Stokke CITYMOM uit om als een van de eerste de Stokke Steps uit te proberen. Een hele eer en nog steeds zijn wij super blij met deze geweldige stoel! In april mocht CITYMOM zich aansluiten bij Femme Fab. Een netwerk met meer dan 90 websites die o.a. advertenties voor CITYMOM regelt. Een mooi zakelijk moment.

In mei, zoals ik al zei, het eenjarig bestaan! CITYMOM doet niet aan win/weggeef acties maar voor haar eenjarig bestaan vond het ik het leuk om te trakteren en een cadeaubox samen te stellen van mijn favoriete producten waar ik het afgelopen jaar over had geschreven. Ook was het eindelijk tijd voor een CITYMOM instagram account! Ik wist dat als ik er eenmaal aan zou beginnen dat ik verslaafd zou zijn… dus ik had het even uitgesteld. En ja ik ben verslaafd er nu aan maar dat vind ik helemaal niet erg en alleen maar een leuke manier om een kijkje achter de schermen van CITYMOM te kunnen laten zien.

Een persoonlijk hoogtepunt was de nominatie voor de Dutch Mom Blog Awards dat in augustus bekend werd. Samen met ‘Just by Manon’ en ‘Quarter Magazine’ was CITYMOM genomineerd in de categorie Fashion & Lifestyle! Ik was echt enorm trots op deze nominatie! Helaas won (zeker terecht) Just by Manon (ok.. een kleine dieptepunt van 2014!) maar ik vond het echt geweldig dat de jury mij had genomineerd.

In september stond CITYMOM in de Fabulous Mama, super leuk om in een van mijn lievelings bladen te staan. Nog een andere hoogtepunt is het ontmoeten van al die leuke mensen! Naast al mijn leuke stagiaires bloggen er ook heel veel leuke mensen voor CITYMOM zoals Rachel, Maxine, Florine, Liesbeth, Nancy, Clara, Thalia & Mieke. Ik ben hun heel dankbaar dat zij leuke blogs voor CITYMOM willen maken! Ik heb ook veel andere leuke bloggers leren kennen. O.a. tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven in oktober waar Esther van Urban Moms het bloggerscafe organiseerde en waar wij met een groep van 10 die dag live blogde. Erg leuk om op deze manier ook weer andere ‘collega’s’ te ontmoeten en van elkaar te leren.

Nu ik alles zo opschrijf kan ik nogmaals concluderen dat 2014 een te gek jaar was voor CITYMOM! Ik werk iedere dag met super veel plezier aan deze website. En daarom heb ik ook heel veel zin in 2015. Want ook voor 2015 staan er al een paar hele leuke dingen op stapel. In januari ga ik eindelijk naar Playtime in Parijs waar ik heel veel zin in heb. Ik kan niet wachten om daar inspiratie op te doen en deze met jullie te delen. De website zelf zal vernieuwd worden niet qua lay-out maar ‘achter de schermen’ zodat o.a. CITYMOM eindelijk ‘mobile proof’ zal zijn en wordt er een webshop gebouwd. Ik ben namelijk bezig om CITYMOM posters te ontwerpen voor de kinderkamer en die zullen via de webshop verkocht gaan worden.  Super spannend, ben heel benieuwd wat iedereen ervan gaat vinden! Hopelijk kunnen we ze snel gaan lanceren. Verder zal ik vaker ook stukjes in het Engels gaan schrijven. Dit zal dan onder de Nederlands tekst komen. Het zal alleen bij de blogs zijn en niet bij iedere blog, maar voor 2015 is wel het doel meer in het Engels te gaan schrijven omdat er ook veel mensen uit Amerika & Engeland op CITYMOM komen en ik het zonde vindt dat zij niks kunnen lezen. Ook heb ik heel veel zin in enkele samenwerkingen die er aan gaan komen in het nieuwe jaar. O.a. met Arke waar ik met nog 5 bloggers mee mag helpen hun inspiratie platform te bouwen. Dat wordt heel gaaf!

Ook zal CITYMOM vanaf het nieuwe jaar een meer strakkere blog planning proberen aan te houden met op Maandag de MOM Musthave! Een nieuw blog onderwerp maar waar ik heel veel zin in heb om over te gaan schrijven. Maandag a.s. zal de eerste blog verschijnen! Ik wil meer gaan schrijven over kindvriendelijk reizen/vakanties dus daarom wordt de dinsdag; Travel Tuesday! Op woensdag zullen de onderwerpen wisselen. Kinderkamers is een van mijn favoriete onderwerpen dus op de donderdag zal de blog gevuld zijn met kinderkamer inspiratie. Kids Fashion is ook voor 2015 een belangrijk onderwerp dus daar hebben we Fashion Friday voor! Op zaterdag inspireer ik met de Daily Inspiration pagina en de zondag blijft zoals het nu al was gereserveerd voor de persoonlijke blogs. Ik heb iniedergeval heel veel zin in een nieuw (CITYMOM) jaar!

Bij deze wil ik iedereen een fantastisch 2015 wensen. May all your wishes come true!

 

Liefs Bettina / founder & executive editor CITYMOM

 

Meer CITYMOM? Volg onze op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.