PHOTODIARY; DE MAAND MEI 2013 VAN CITYMOM

Moederdag 2Knuffelen op moederdagMoederdag cadeau

Op de creche hadden ze dit super lieve hart gemaakt, met de handjes van Bobbi in vingerverf erop. Echt helemaal niet verwacht dat ik zoiets zou krijgen voor moederdag dus ik was helemaal verrast. En daarna lekker knuffelen de hele ochtend.

Lancering 1Lancering 2

S’middags was het eindelijk zo ver: de lancering van CITYMOM.nl! Voor de borrel had ik allemaal ballonnen besteld in de kleuren van de website. Het was erg gezellig en door alle drukte alleen een before en een after foto van de lancering gemaakt.. Zoveel leuke cadeautjes, bloemen en lekkers gekregen, ik voelde me bijna jarig. Dank ook iedereen voor alle leuke reacties via what’s app, mail & Facebook.

Kantoor1Kantoor2

Al die mooie bloemen en cadeautjes stonden super gezellig in mijn kantoor. En de sleutelhanger kreeg ik van redacteur Iri, hoe leuk.

Eerste tandEerste keer zitten

Eerste keer kruipenEerste keer 9 maanden

Al die mijlpalen deze maand! De eerste tand kwam door, de eerste keer rechtop zitten, kruipen en 9 maanden worden. En dan waren er nog de eerste keren schommelen in de tuin, buiten eten en een boterham eten… Mama was trots!

Cocktails 1Cocktails 2

Mijn vriendinnetjes en ik hadden bedacht dat we in plaats van een kroegentocht een cocktailbarrentocht gingen doen. Eerst naar Tales & Spirits, super leuk tentje met heerlijke cocktails. En daarna naar Vesper, waar we zo lekker zaten en de cocktails zo goed smaakte dat we niet verder zijn gekomen.. De tocht wordt een andere keer vervolgd dus.

Brainstorm 1Amsterdam Bietsmand

Ik was uitgenodigd voor een super leuke brainstorm over een nieuw product waar ik alleen nog niks over mag zeggen.. Maar het was tip top verzorgd allemaal en een erg leuke avond die erg inspirerend was. Op weg naar huis kwam ik deze super coole fiets bak tegen.

Peetoudersdiner01Peetouders diner02

Eindelijk was het tijd voor het Voogden-diner. Carlijn en Tomas zijn voogd van Bobbi en wij zijn voogd van hun zoontje Willem. Om dit te vieren hadden we een diner wat een super gezellige avond werd.

Buiten in de zon IBuiten in de zon II

Heel af en toe scheen even de zon.. snel even balkon op of een koffie drinken op het terras.

Uitje 4Eten IzakayaUitje 2 Naar Plien En Bianca

Uitje 3Feestje Freuitje 1 Zondagmiddagborrel

En nog meer gezelligheid! Heerlijk gegeten in Izakaya, jammie wat een goddelijke sushi hebben ze daar. Voor moederdag nog ging ik met mijn moeder naar Pien & Bianca afgelopen week in het Nieuwe de La Mar. Erg gelachen. Mijn vriendinnetje Fre vierde haar verjaardag waarbij ze zelf nog even the wheels spinde, super gezellig feestje. En kwamen mijn vriendinnetjes Barbara en Welmoed ‘zondagmiddagborrelen’ en ‘kletste’ Bobbi lekker mee.

Buiten werken Stagiaires aan het werkBuiten werken

En intussen werken we gewoon hard verder aan CITYMOM.nl na de lancering. En hopelijk nu ook vaker buiten zoals afgelopen week een keer!

Wat was het een drukke maar ook spannende maand! Op moederdag is CITYMOM.nl gelanceerd. Anderhalf jaar voorbereiding en op eens is die dag daar, en dan was het ook nog mijn eerste moederdag. Een bijzondere dag wat ik s ‘middags gevierd heb met familie en vrienden. Die weken ervoor non stop gewerkt en weinig tijd voor ontspanning en Bobbi gehad dus was het fijn om af en toe ook even van haar en die ene zonnige dag.. te genieten. Bobbi maakte vooral veel dingen voor het eerst mee! Was maand 7 een rustige maand, in maand 8 gebeurt er opeens heel veel.

 

 

 

 

 

Vorige artikel

LITTLE BLOND IS BORN

2 Reacties

  1. Esther

    Leuk om te lezen! Veel succes met je blog!

    Antwoord
  2. frederique

    Wat een leuk stukje bet!! Trots!!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.