PHOTODIARY; DE MAAND AUGUSTUS 2013 VAN CITYMOM

Fotoshoot1Fotoshoot2

Augustus was weer zo’n heerlijke zomermaand! I love summer! Achter de schermen zijn we hard aan het werk met de shop in shop en heb ik veel sollicitatiegesprekken gevoerd en gaan er in september maar liefst 3 nieuwe redacteuren beginnen! Verder was het feest afgelopen maand want Bobbi werd 1 en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Voor een blog moest ik Bobbi fotograferen.. Ze moet duidelijk nog even oefenen! De foto die ik ‘natuurlijk’ maakte voor haar uitnodiging voor haar verjaardag ging gelukkig een stuk beter.

Spelen willemSpelen willem 2

Willem is de beste maat van Bobbi, ze zitten samen op woensdag op de creche en na de creche spelen ze vaak ook nog even samen terwijl de moeders samen een wijntje drinken en de laatste roddels doornemen.

Werkenkids2Werken met kinderen1

Werkafspraken met Kids! Als CITYMOM kan dat natuurlijk!

Parade2Parade1

De parade was deze maand in Amsterdam. Mijn favoriete hangout in Augustus.

Saturdaymorning3Saturdaymorning2

I love saturday mornings, lekker chillen in de vensterbank met een koffie verkeerd en de ELLE.

Uiteten Bar SpekUIteten1Borrel PllekUiteten Colette

Een van mijn favoriete hobby’s: lekker uiteten. Kindvriendelijk bij Bar Spek, de aller lekkerste pizza ever gegeten bij Pink Flamingo’s, chill bij Pllek en heerlijk vis gegeten bij cafe Colette in Haarlem.

Staan1Staan2

Weer een mijlpaal! Bobbi is alleen maar aan het staan. Nog niet los, maar ze is goed haar beenspieren aan het trainen.

B'day B2B'day B6 B'day B4B'day B7

Jeeeeeeeeeee Bobbi werd 1 jaar! Wat is ze groot geworden in een jaar! Dit bijzondere moment konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan dus hadden we familie en vrienden (met kinderen) uitgenodigd. Het was prachtig weer dus ballonnen in de tuin opgehangen en heerlijk s’middags in de tuin gestaan. Bobbi was een beetje overdonderd na het zingen en toen ze de kaars moest uitblazen moest ze dan ook heel hard huilen! Gelukkig was het snel over en heeft ze een top middag gehad.

Bobbi Trakteren2Bobbi trakteren

Op de creche vierden ze ook Bobbi’s verjaardag. Deze mooie poster hing bij binnenkomst en daarna gingen ze met ze alle kindjes in een kring voor Bobbi zingen terwijl Bobbi deze autootjes met ballon uitdeelde!

She has a gunShe has a gun 2

Alle armbandjes die ik draag heb ik een herinnering aan. Ik heb een gouden armbandje van mijn oma, mijn moeder en er een om die ik van Friedus heb gekregen. Ook had ik voor mezelf een armbandje gekocht met een gouden klavertje vier eraan voor de bevalling, en daarna een toen Bobbi werd geboren. Daar tussen heb ik ik nog een paar gekleurde bandjes voor de leuk.

ZomerVaren1

Het fijne van augustus is dat er nog lekker zo veel zon is en daarom gingen we in het weekend lekker zwemmen en bootje varen.

Familie2Familie1Knuffelen papaOma oppassen

Family time! Bobbi met opa, haar neefje & nichtje, papa en oma. Volgens mij heeft Bobbi een nieuwe fotolook, zo met duim in de mond..

Joolz12013-09-01 14.10.29

De hele maand vindt op het Westergasterrein de Joolz Positive Studio plaats met een winkel waar je nu je eigen Joolz kan customizen door bijvoorbeeld een eigen kleur handvat te kiezen, hoe cool. Ook zijn er leuke activiteiten voor (bijna) moeders en kinderen. Zeker de moeite waard om even te gaan kijken!

B'day FriedusFriedusjarig2

Niet alleen Bobbi was jarig maar ook Friedus en dat vierden we bij vrienden met een BBQ op straat! Deze vette Nike Air Max One’s in legergroen heb ik hem cadeau gegeven, love them!

Crecheborrel2Creche Borrel1

Bobbi zit op de creche Het Kinderhonk op de Nassaukade, echt een super creche waar ik heel erg blij mee ben en Bobbi ook. Afgelopen week organiseerde de creche een ‘American Party’ voor alle kinderen en ouders. Het was super druk met allemaal lekkere hapjes en drankjes. De hele hal stond vol met alle kinderwagens. Heel toevallig zitten er best veel vrienden van ons ook daar op de creche dus hebben we gezellig met z’n allen geborreld in de tuin van de creche.

IMG_3542Feest1

Bobbi heeft ook haar eerste primeur gehad qua feestjes. Lekker mee naar het Kimchi festival en mee naar de Gay Pride, ze vond het beide mega gezellig.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.