DE MOOISTE KINDERKAMERS OP INSTAGRAM VAN JANUARI

THE COOLEST KIDS ROOMS FROM INSTAGRAM!

@decopeques

Door alle december drukte was ik afgelopen maand helemaal vergeten kinderkamer inspiratie te delen en deze allerleukste blog vergeten. Maar hij is back! Dus hier zijn ze; de allerleukste kinderkamers die we deze maand op Instagram hebben gevonden!

Wat is Instagram toch een grote inspiratiebron. Ik zie heel veel moois alleen de allermooiste kinderkamers halen het in deze blog!

Klik vooral ook even op de accounts die onder de foto’s staan in deze blog. Daar heb ik de foto vandaan en op die manier kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren met mooie nieuwe accounts.Twee vliegen in één klap dus! Ik vond het account @auroresfez leuk om te ontdekken!

JE KAN OOK VEEL MOOIE KINDERKAMERS VINDEN OP HET PINTEREST BORD VAN CITYMOM

Op het Pinterestbord staan meer dan 3.700 kinderkamers! Welke kinderkamer van deze maand is jullie favoriet?

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA  @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.