HISTOR CLEAN; KIDSPROOF MUURVERF

Histor :: CITYMOM 1 Histor :: CITYMOM 2 Histor :: CITYMOM 3 Histor :: CITYMOM 4 Histor :: CITYMOM 6

Onlangs stond mijn huis in een tijdschrift! Mijn huis werd omschreven als ‘Huis met veel wit & vintage’. Over de ‘witte woning’ kreeg ik dan ook veel reacties van mensen. De voornaamste vraag was: hoe kan je een wit huis zo wit houden met een kind? Mijn geheim; Histor Clean Muurverf. 

Ik vind wit als basis in huis erg mooi. De muren in mijn huis zijn wit, net als de vloer. Kleuren komen beter uit en wit is licht! Een witte vloer doet mij aan een strandhuis denken, aan vakantie.. Dus mijn huis is wit. Ook met een kind!

Bobbi is twee en de fase van kleuren en tekenen is aangebroken. Zoals je begrijpt wordt er vooral niet op papier getekend! Ik hoef me maar om te draaien en mevrouw heeft de hele muur, tafel en ijskast onder gestift. Ik moet er altijd wel om lachen, zo’n tijdelijk kunstwerk op de muur!

Een kind in huis betekend sowieso meer vlekken.. handjes op de muur, zwarte vegen, eten op de vloer.. Maar ik zal je meteen mijn geheim verklappen waardoor mijn huis nog steeds helemaal wit is. Heel easy! Gebruik met kinderen altijd een reinigbare muurverf! Tada!

De matte Histor Clean muurverf is daar echt perfect voor want de vlek trek niet in de verf. Ze hebben niet alleen witte verf, maar Histor Clean is er ook in kleur en dekt uitstekend. Een doekje over de muur of vloer en mijn huis is weer wit.

En dus niet alleen de kinderkamer verven ermee, maar het hele huis! Je kind kan lekker spelen en hoeft nergens op te letten, en jij kan wonen in een huis waar je blij van wordt! Dat is het betere werk!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.