ONE DAY PARADE; TE GEK NEDERLANDS KINDERMODE MERK (WAAR NU SALE IS!)

ONE DAY PARADE ONE DAY PARADE

Soms spot je van die merken waar je meteen helemaal crazy van bent. Dat had ik met One Day Parade. Ik dacht eerst dat het een buitenlands merk was. Toen ik op de webshop klikte bleek het gewoon hartstikke Nederlands te zijn! Nog leuker!

Het mooie kinderkleding merk One Day Parade is opgericht door Yvonne Yu. Een moeder van twee. Zij heeft een DIY project uit weten te bouwen tot een succesvol kinderlabel. Hoe tof is dat! 

Op haar instastories kan je namelijk zien dat ze zich via Pinterest en You Tube alles zelf heeft geleerd. Zo leuk! Echt een voorbeeld dat als je iets wil, je het kan!

ONE DAY PARADE ONTSTAAN DOOR DIY TUTORIALS 

Na de geboorte van dochter Noëlle leek het Yvonne leuk om schoentjes voor haar te maken. Met behulp van haar vriend Daniel en DIY filmpjes van YouTube ging ze aan de slag. Al gauw kreeg ze positieve reacties op haar creaties, opende ze een webwinkel en zo is het balletje gaan rollen.

Inmiddels hebben Yvonne en Daniel twee collecties achter de rug en de derde collectie zal in het nieuwe jaar worden gelanceerd (we can’t wait!) Op de instagram pagina kan je al een sneak peek zien namelijk!

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

ONE DAY PARADE | CITYMOM

De ontwerpen kenmerken zich door kleurrijke illustraties, een positieve boodschap en makkelijk te dragen kledingstukken. Je kids zullen er ongetwijfeld vrolijk van worden. Daarnaast zijn de kledingstukken lekker zacht en van een goede kwaliteit.

CELEBRATE THE LITTLE THINGS, JOIN THE PARADE

De visie van Daniel & Yvonne is ‘celebrate the little things, join the parade’, met als boodschap: geniet van het nu en vier de kleine momenten. Precies zoals kinderen dat ook zo fijn kunnen!

Hun ontwerpen zijn te vinden in diverse e-shops en winkels wereldwijd en in hun eigen webshop onedayparade.com. Check it snel out want de hele wintercollectie is nu met hoge korting verkrijgbaar.

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.