3 x RECEPTEN MET AARDBEIEN, KIDS WILL LOVE!

Kindvriendelijk Aardbeien recept3 x Kindvriendelijk Aardbeien recept31b8a6c5a50d6c267b0883eccdec39df

Aardbeien zijn lekker zoet dus geen wonder dat kids er gek op zijn! Een schaaltje aardbeien neerzetten kan altijd maar deze 3 recepten van vandaag zijn ook heel simpel en net even anders dan anders. Perfect als tussendoortje op een warme zomerdag.

1. AARDBEIEN WATERIJSJE

Mix aardbeien met cocoswater in de blender en giet ze in de ijsjesvorm. Middagje in de vriezer en klaar!

2. BEVROREN AARDBEI MET YOGHURT

Zien deze aardbeien er niet te lekker uit! Snij de aardbeien doormidden, doop ze in Griekse yoghurt (die is wat dikker). Leg bakpapier op een ovenschaal en leg de aardbeien daarop en stop de schaal in de vriezer en voila na een paar uur zijn je yoghurt aardbeien klaar.

3. AARDBEIEN SMOOTHIE

Snij citroenen doormidden en verwijder het vruchtvlees. Mix in de blender yoghurt met aardbeien en giet het mengsel in de citroenen. Koud laten worden in de vriezer en klaar is je snack of traktatie!

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.