DIERENPAP; HAVERMOUTPAP MAAR DAN OP EEN ORIGINELE MANIER

dierenpap

Mijn havermout dierenontbijtjes (aka dierenpap) zijn iedere keer weer een super succes bij mijn kinderen! Havermout is sowieso een favoriet ontbijt bij ons allemaal. Super makkelijk; de havermout kook je met havermelk en je hebt heel snel een lekker, gezond en voedzaam ontbijt. Maak er er dierenpap van en je kids beginnen de dag meteen vrolijk!

Als afwisseling gebruik ik ook Biologische havermout met kokos en aardbei van de Kleine Keuken. De natuurlijke havermout van de Kleine Keuken is zonder toegevoegde suikers en 100% biologisch. En zonder tarwe, want dat krijgt je kleine al genoeg binnen met het eten van zijn bammetjes.

Heb je nog een baby thuis dan is de biologische haver en boekweit pap van de Kleine Keuken aan te raden. Ze hebben dit biologische ontbijtje speciaal gemaakt voor kleine mondjes. Vol met verschillende super oergranen zoals haver, boekweit en quinoa. Deze granen zijn een bron van vezels en makkelijk verteerbaar voor kleine buikjes.

 

DIERENPAP

Door de bakjes pap te versieren als dieren gaat de pap er in als koek! Het is echt super makkelijk en heeft een groot effect! Neem de voorbeelden op de eerste foto! Je hebt alleen wat banaan, appel, blauwe bessen en aardbei nodig! En voor de hond een lik pindakaas.

OVER DE KLEINE KEUKEN

De Kleine Keuken is opgericht vanuit een duidelijk streven. Écht goede voeding maken zodat elk kind gezond en energiek opgroeit. Dat jij niet hoeft te kiezen tussen iets lekkers of iets voedzaams voor je kleine. En dat je weet dat je goed zit.

Grote veranderingen beginnen klein. Dat is hun motto.

Als ouders weten ze bij de Kleine Keuken precies waarmee je worstelt. Dat het lastig is de juiste balans tussen sturen en loslaten te vinden. Ze proberen daarin een basis te vormen, zodat je weet, als je hun producten koopt, je nooit op de achterkant hoeft te kijken wat er precies inzit. Dat je weet dat het goed zit!

www.dekleinekeuken.com 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.