EXTRA VITAMINES NODIG: DE FRECIOUS FAMILIEBOX ZIT VOL MET GEZONDE SAPJES!

Frecious

Als er iets is wat ik fijn vind, dan is het wel dat er s’morgen een gezond sapje voor mij klaar staat, die ik zo hup uit de ijskast trek en op kan drinken als ontbijt. Ik ontbijt namelijk iedere dag met een sap. Of ik maak het zelf, maar wat veel gezonder is, en mij ook nog eens tijd bespaart, is als de sapjes al klaar staan. Daarom ben ik extreem fan van de sappakketen van Frecious. Ik mag jullie ook een kortingscode aanbieden!

WAT EN WIE IS FRECIOUS? 

Frecious is de enige slowjuicery ter wereld waar 100% pure slowjuice wordt gemaakt. Zij schroefpersen de biologische groenten langzaam en shockvriezen de groentesappen supersnel.

Hun missie is dat jij elke dag 500 gram groenten binnenkrijgt zonder dat je je leefpatroon hoeft te veranderen. 

En dat vind ik dus precies ook het fijne ervan. Je voelt gewoon echt de vitamines je lichaam binnenkikken als een sapje drinkt! Daarbij vind ik het een fijn idee, dat ik door een sapje te drinken van Frecious mijn dosis groente binnenkrijg. 

Dagelijks veel groente en rauwkost eten is het ideaal. Dat lukt slechts 5% van de Nederlanders terwijl onderzoek pleit voor een nieuwe norm van 500 gram per dag. Onze groenten bevatten steeds minder voedingskracht. 

Hoog tijd voor een andere benadering: groentesap! 

Voordat je een hap groente neemt kan er al 70% van de nutriënten verloren zijn. De voedingswaarden die in tabellen staan vermeld krijg je dus lang niet allemaal binnen. Daar zijn 4 belangrijke redenen voor.

ARME AKKERGRONDEN: Door intensieve landbouw zijn veel niet-biologische akkers

uitgeput. Het resultaat is tot 37% minder voedingsstoffen. Daarom gebruiken ze bij Precious biologische en zoveel mogelijk lokale ingrediënten. 

SCHILLEN EN SNIJDEN: Voorgesneden groenten bevatten gemiddeld 10% minder nutriënten. Zodra het mes erin wordt gezet, treedt oxidatie op.

KAPOT KOKEN; We koken en bakken onze groenten graag voor de smaak, maar volgens onderzoek vervliegt 20-50% van de voedingsstoffen. Ingrediënten gaan vooral vers en in z’n geheel door de juicer, daarom is het dus veel beter een groentesapje te drinken! 

TE WEINIG KAUWEN; Pas bij 30-50 keer kauwen neemt je lichaam alle nutriënten op. Terwijl we slechts 8 keer op een stuk, gekookte, groente kauwen. Een schroefpers vermaalt elk vezeltje, net zoals kauwen! 

VERSCHILLENDE BOXEN MET SAPJES

Bij Frecious kan je kiezen uit verschillende boxen; je hebt daily boxes, detox boxes, sportbox en zelfs een zwangerschapsbox! Deze box bevat alleen groentesap, shots en health bars die veilig te drinken en eten zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. In deze periode is het natuurlijk extra belangrijk dat je goed en gezond eet.

Wij thuis hebben de family mix box. Een door Frecious samengestelde mix voor het hele gezin met 30 slowjuices en 16 YOUNG-juices.  Met slowjuices uit hun 70%-categorie, met slechts 30% fruit, de wat steviger smaken met 85% groente en voor de kleintjes hun 4 soorten YOUNG-juices.  Want deze groentesapjes zijn natuurlijk ook ideaal om aan je kleintje te geven, zodat hij of zij voldoende vitamine binnenkrijgt! 

Met code CITYMOM krijgt iedereen €15 korting op zijn eerste bestelling

MIJN KORTINGSCODE IS VOOR ALLE BOXEN EN GELDIG T/M DECEMBER 2021

Bestellen kan via Frecious.bio.

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.