SISSY-BOY LANCEERT PRACHTIGE COLLECTIE BANKEN

Deze week lanceerde het Nederlandse Sissy-Boy een nieuwe collectie banken. De collectie is nu online verkrijgbaar en in de Sissy-Boy winkels. 

Het paradepaardje: de Marquis bank 


Het paradepaardje van deze nieuwe collectie is de Marquis bank. Sissy-Boy is twee jaar lang bezig geweest om de bank te ontwikkelen en het is dan ook echt hun grote trots. Dé bank heeft het ultieme jaren 70 gevoel en komt in verschillende soorten kleuren én twee soorten stof: Bouclé en Velvet. Bouclé geeft de bank – in combinatie met zijn bijzondere vormen – extra diepte. De Velvet kleuren geven je de kans om voor een heerlijke over de top inrichting te kiezen. 

De collectie


De collectie bestaat uit 5 banken met royal namen als: de MarquisEarlKingSir en de Dame. De banken zijn afzonderlijk ingericht op de behoefte van verschillende ‘bankzitters’ en verschillende huishoudens- en gezinssamenstellingen.

De Earl banken zijn kenmerkend door de strakke stoffering die de bank zijn moderne uitstraling geeft. Dit model is klassiek en voor ieder tijdloos interieur.

De King is dé ultieme bank om op neer te ploffen. Voller van formaat met rijkere stoffen waardoor hij – naast zijn heerlijke zit – een luxueuze uitstraling heeft. Hou jij van luie middagen binge-watchen en eindeloze bankhangsessies met vrienden?

Dan is de bank Sir jouw grote vriend. Door de lage rug en de zachte vulling zit deze bank heerlijk zacht en comfortabel. Liever een kleiner model?

De Dame is een toegankelijk en compact model. De stof heeft een ingeweven 3D effect en geeft een natuurlijke uitstraling die bij elke woonstijl past. Bijkomend voordeel: een klein vlekje zie je bijna niet! Dankzij het gebruik van duurzame materialen gaat de bank ook nog eens jaren mee.

Meike Scheerlings Buyer Sissy-Boy Homeland: “Wij willen ons differentiëren van het bekende meubellandschap en een breder assortiment uitdragen. De kansen die wij zagen om de Sissy-Boy bankenfamilie uit te breiden konden wij niet laten liggen. We hebben al een mooi assortiment van diverse productgroepen voor o.a. de woonkamer, maar we wilde de bank echt een prominente plek in de Sissy-Boy collectie geven.

Zowel in de winkel, als bij jou in de woonkamer. Het assortiment banken is groter, maar ook de stoffen en de kleuren zijn flink uitgebreid. Dit totaalplaatje maakt Sissy-Boy een to-go-to winkel voor het shoppen van een nieuwe bank.”

Over Sissy-Boy           

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag meer dan 40 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer.

Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy.

Meer informatie over de collectie is te vinden op Sissy-Boy.com

SISSY-BOY LANCEERT PRACHTIGE COLLECTIE BANKEN 6
model King

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.