3X KOOKBOEKEN MET RECEPTEN VOOR DE HELE FAM!

GEZOND FASTFOOD - NORA FRENCH

Vinden jullie het ook zo moeilijk om iedere avond weer te bedenken wat je op tafel moet zetten? Iets gezonds, tuurlijk. Maar de kinderen moeten het ook lekker vinden… Onderstaande koekboeken (waarvan 1 kookkalender zelfs!) helpen je met nieuwe inspiratie en lekkere kidsproof recepten! 

1. GEZOND FASTFOOD – NORA FRENCH

Gezond koken hoeft niet veel tijd en moeite te kosten. Dát bewijst Nora French met haar kookboek Healthy fast food, met 100 eenvoudige recepten voor lekker en gezond eten voor elk moment van de dag. Een uitkomst voor iedereen die gezond(er) wil eten, maar weinig tijd heeft om uitgebreid inkopen te doen en daarna lang in de keuken te staan. Nora’s recepten zijn ingedeeld op tijd en bevatten pure en onbewerkte ingrediënten die goed betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar zijn. Dit is echt een kookboek waar ik al lang naar opzoek was, dus ben helemaal blij met deze ontdekking. Gezond eten voor jezelf is best makkelijk om Nora vertaald het in gerechten voor het hele gezin en dat is super! Kijk ook even op haar leuk blog waar je nog meer recepten kan vinden! noralicious.com

2. DE MAMA GIDS – MARIE KNUTSSON

Dit is een boek voor MOMS die moe zijn en meer energie zouden willen
hebben, de meeste MOMS dus! Marie Knutsson heeft dit boek gemaakt; “Ik ben een mama die haar best wil doen voor haar kindjes én voor zichzelf. Wij mama’s werken vaak zo hard om goed voor onze kinderen te zorgen dat we onze eigen gezondheid uit het oog verliezen. Ik was in hetzelfde bedje ziek. En het maakte me moe, heel erg moe. Daarom wilde ik er iets aan doen: vaarwel zeggen tegen mijn ‘mamakilo’s’ en mezelf tegelijk een energieboost geven. Mijn boek biedt jou een programma van tien weken aan om je te helpen dezelfde stap te zetten. En het beste van al? Vandaag heb ik veel meer energie en mijn hele lichaam is gelukkig!”

‘De Mama Gids’ is het debuut van de Zweeds-Belgische Marie Knutsson. Een boek met tal van unieke out-of-the-box-recepten en eenvoudige work-outoefeningen, speciaal ontwikkeld om het dagelijkse leven van de (jonge) moeder. Het doel: gezond en lekker kunnen eten zonder je hele eetpatroon om te hoeven gooien. Naast fantastische smoothie-ideetjes, vind je in dit boek heerlijke lunchalternatieven en een fitnessprogramma dat je zelf thuis kunt volgen. Het work-outschema werd opgesteld in samenspraak met gerenommeerd kinesitherapeut Guillaume Watelet en het is bovendien gemakkelijk om de oefeningen op een correcte manier uit te voeren. Kinderspel!
Let op! Het is geen dieetboek, het is een boek dat je op weg zet naar meer energie en minder moeheid! www.bruna.nl

3. EETKALENDER – FRANCESCA KOOKT

Wat zullen we eten vanavond?’ is een van de meest gestelde vragen binnen het gezin. Met de Eetkalender 2018 heb je een jaar lang antwoord op die vraag. De lekkerste kalender van het jaar bevat namelijk meer dan 200 recepten én handige weekplanners met voldoende schrijfruimte voor het hele gezin. Eigenlijk is het een kookboek met 208 recepten, maar dan in de vorm van een kalender! shop.francescakookt.nl

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.