MY MERINGUE; COOLEST CAKES EVER!

my-meringue-citymom-nl-1

my-meringue-citymom-nl-2

my-meringue-citymom-nl-3

my-meringue-citymom-nl-4

Stop met wat je aan het doen bent en bedenk een reden om feest te vieren. Elke reden is goed…. Je hebt bijna vakantie, de scholen zijn begonnen, je hebt netjes je rondje sport gedaan vandaag..you name it! “Maar uh …waarom?” hoor ik je denken. Nou, omdat je dan legaal zo’n enorme toffe taart van MyMeringue kunt bestellen! De taarten zijn kleurrijk, vol fantasie, super origineel, bijna “kunstig” en bovenal super lekker en een soort van verantwoord! De meringue is handgemaakt, uniek en glutenvrij. Het assortiment bestaat uit meringue “kusjes”, cupcakes, toppers en dus te gekke taarten. Ideaal voor een babyshower, bruiloft, (kinder)verjaardag of elke andere reden die je kunt bedenken voor een feestje.

MyMeringue biedt heel veel mogelijkheden voor het bekleden van je taart. Mogelijkheden die ze bieden zijn bloemen en bladgoud. Wie wil dat nou niet! Eigen ideeën zijn ook meer dan welkom. Alles kan op maat worden gemaakt in overleg met de eigenaresse. Het laten bedrukken van de meringues is ook een mogelijkheid. En… heb je al een reden bedacht?

www.mymeringue.nl

 

Blog by Anouk van Kollenburg – van der Heijden.

Anouk is moeder van twee schatten van meiden: Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met Bas. Inmiddels zo’n slordige 16 jaar werkzaam binnen de Rabobank, maar eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur, kleding, DIY en op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen… kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.