4X SPORTSCHOLEN IN AMSTERDAM WAAR JE JE KIND KAN MEENEMEN

Baby’s of kinderen hoeven geen excuus meer te zijn om niet meer te sporten! Er zijn meerdere sportclubs in Amsterdam waar je namelijk je kleine kroost mee mag nemen. Ideaal, jij doet lekker je sportles en je kinderen hebben een leuke tijd! 

STUDIO 191

Studio 191 is een boetiek Barre, Core & Sculpting Studio in zowel de Amsterdamse Pijp als de West-buurten. Ze bieden je meer dan 180 wekelijkse Barre, Core Concepts & Sculpt lessen.

Bij Studio 191 West Studio zie je ook de temperatuur stijgen in onze Hot Barre, Hot Pilates en Hot Fusion lessen. Hoe fijn ze hebben ook honderden on-demand lessen online.

David Lloyd Kids Clubs

Naast het feit dat een uurtje zonder kids in de sportschool waarschijnlijk een positief effect heeft op je eigen gezondheid, profiteren je kinderen ook van de activiteiten die worden gedaan bij de DL Kids Clubs. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zwemmen, yoga, tennissen en sporten.

Wanneer kinderen een leuke DL Kids les of activiteit doen, kunnen de ouders de spa bezoeken of deelnemen aan een sport groepsles. Het DL Kids programma is afgestemd op de groepslessen, dus terwijl jij werkt aan je healthy lifestyle kunnen de kinderen ook lekker sporten, spelletjes spelen of knutselen. 

Zijn je kids nog te jong om mee te doen aan activiteiten? Geen probleem, bij David Lloyd’s crèche zorgt het gekwalificeerde team voor een fijne plek voor de kinderen waar ze plezier hebben en leren spelen. Verder pakt DL de zorgen van je op tijdens de vakantieperiode door het verzorgen van speciale programma’s tijdens de vakantie.

BBB Health Boutique

Wat ik heel fijn is, is dat je bij BBB Health Boutique  sport in warmte cabines waar je in ligt. Er zijn diverse sportprogramma’s die je kan volgen. Als je net bevallen ben, zijn er speciale bbb Mama sport programma’s, die zijn afgesteld in de fase waarin je na de bevalling zit. Er zijn zelfs speciale sportprogramma’s voor als je met een keizersnee bent bevallen. Of programma’s voor zwangere die nog moeten bevallen. 

Maar ook voor daarna, als je weer sterker bent en bijvoorbeeld je buik, taille of armen wilt gaan trainen. Alles is mogelijk. Daarnaast zijn er groepslessen (yoga, Pilates, shape, hardlooptrainingen, bootcamp). 

Wat ook heel goed is bedacht, is dat je op bepaalde uren je baby mag meenemen. Mijn baby lag dan lekker op een kleedje naast de cabine, of te slapen in zijn wagen terwijl ik aan het sporten was. Met alle programma’s ben je binnen een half uur klaar, dat houdt je baby dus ook wel vol! 

VONDELGYM AMSTERDAM 

Bij Vondelgym Oost kan je op woensdag, vrijdag en zaterdag je kind meenemen. Er is een oppas, speelgoed, boeken, tekenspullen etc. Dit is voor kinderen in de leeftijd 1t/m 5 jaar in principe dus echte kleine baby’s moeten nog even thuis blijven.

Vondelgym heeft ook een Youngsters tak. Dit is voor kinderen van 4 t/m 17 jaar; sportlessen in verschillende leeftijdscategorien. Dus is je kind wat ouder, dan kunnen jullie samen sporten in de gym!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.