BBB HEALTH BOUTIQUE; DE HOTSPOT VOOR MOMS (TO BE) OM TE SPORTEN

BBB Healthclub :: CITYMOM.nl 1BBB Healthclub :: CITYMOM.nl 2 bbbbaby

Door te sporten bij bbb Health boutique ben ik mijn zwangerschapskilo’s kwijt geraakt! Na mijn bevalling had ik een wolk van een zoon. Maar helaas ook tien kilo die ik kwijt moest. Sporten had ik al net zo veel jaar niet gedaan als ik kilo’s kwijt moest.. Maar tien kilo.. die verdwijnen niet zo maar. Toen ik rond vroeg hoe anderen dat hadden gedaan na hun bevalling kreeg ik van velen het antwoord; bbb. Het klonk bijna als een geheime code… Maar ik ben blij dat ik ‘dit geheim’ heb ontdekt en wil het daarom met jullie delen! 

Maar wat is het geheim van bbb zelf? Dat is hun persoonlijke aanpak en de gouden combinatie van bewegen, voeding en coaching. En dan ook nog in een fijne ruimte waardoor je sportschool een plek wordt waar je graag bent. Een persoonlijke aanpak en de integratie van voeding en lifestyle in plaats van enorme zalen zonder veel begeleiding. Een lifestyle-instituut dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Bij bbb wordt dus een totaal concept aangeboden om vrouwen op een toegankelijke manier te begeleiden naar een gezonde leefstijl die vol te houden is.

Wat ik heel fijn vind (als niet zo sporty spice) is dat je sport in warmte cabines waar je in ligt. Liggend sporten, wie heeft zoiets briljants bedacht! Er zijn diverse sportprogramma’s die je kan volgen. Als je net bevallen ben,  zijn er speciale bbb Mama sport programma’s, die zijn afgesteld in de fase waarin je na de bevalling zit. Er zijn zelfs speciale sportprogramma’s voor als je met een keizersnee bent bevallen. Of programma’s voor zwangere die nog moeten bevallen. Maar ook voor daarna, als je weer sterker bent en bijvoorbeeld je buik, taille of armen wilt gaan trainen. Alles is mogelijk. Daarnaast zijn er groepslessen (yoga, Pilates, shape, hardlooptrainingen, bootcamp).

Wat ook heel goed is bedacht, is dat je op bepaalde uren je baby mag meenemen. Fitz lag dan lekker op een kleedje naast de cabine, of te slapen in zijn wagen terwijl ik aan het sporten was. Met alle programma’s ben je binnen een half uur klaar. Liggend sporten en binnen een half uur klaar zijn, beter kan het niet worden toch! Naast sporten kan je ook hele fijne yoga lessen volgen. Ook kan ik het aanraden als je kilo’s kwijt wil om je te laten begeleiden door een voedingscoach die altijd aanwezig is. Professionele coaches (bij bbb werken psychologen, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen) helpen om je persoonlijke doelen te behalen.

Zoek je nog inspiratie voor gezond eten? Op de website van bbb staan (voor leden) super veel recepten en tips wat je moet eten als ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Hierdoor weet je iedere dag wat je moet eten en maakt bbb het voor mij mogelijk om mijn gezonde nieuwe levensstijl gemakkelijk vol te houden!

bbb health boutique vind je in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Delft, Tilburg & Haarlem. Kijk voor meer informatie of een bbb health boutique bij jou in de buurt op bbbhealthboutique.nl

LEES OOK

BLOG BY BETTINA Oprichtster en hoofdredacteur CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

1 Reactie

  1. Nataliia

    Goedeavond ! Sorry dat ik het in de loop van de tijd ben vergeten. Is er vandaag tijd voor een gratis les?

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.