SHOPPING – DESIGN KINDERACCESSOIRES

Kinderkamer Accessoires Blauw | CITYOM.nl 1 Kinderkamer Accessoires Blauw | CITYOM.nl 2 Kinderkamer Accessoires Roze | CITYOM.nl 1 Kinderkamer Accessoires Roze | CITYOM.nl

Op mijn eigen verlanglijst voor mijn verjaardag staan een aantal Design kinderaccessoires. Ik heb er een zwak voor. Ik vind het zo cute een design stoel van Vitra bijvoorbeeld dan in het klein te zien, zoals de Panton junior stoel. Die lichtroze kleur maakt het dan helemaal extra leuk voor kinderen. Mijn eigen huis is een mix van design meubels (Ghost chair van Philippe Starck voor Kartell als eettafel stoelen) en een vintage Ligne Roset Togo Bank gemixt met meubels van mijn ouders en oma.

De kinderkamers zijn eigenlijk net zo! Ook daar mix ik design – Ghost Chair Kartell in mini vorm – met een commode die nog van mijn vader is geweest of een oud schoolstoeltje van de kringloop. Daarnaast ben ik dol op kinderaccessoires om de kamer mee ‘af te stylen’. Een van mijn favoriete kindermerken voor de kinderkamer is ferm-living. Werkelijk alles zou ik wel van dit Deense designmerk willen hebben. Ze maken ook voor volwassenen prachtige designaccessoires trouwens. Allemaal gekenmerkt door grafische prints en vrolijke kleurcombinaties van onder andere blauwe, gele en natuurlijke tinten. De collectie is breed en varieert van behang, waar het ooit mee begon, tot Ferm Living kussens.

Vandaag een selectie van mijn favoriete accessoires voor de kinderkamer die je allemaal kan shoppen bij MisterDesign.nl. Veel Ferm Living maar ook producten van Muuto, Normann Copenhagen en Hay zitten ertussen. Andere fijne Scandinavische designmerken waar ik gek op ben. Een hele kamer voor design is voor de kinderkamer wat overdreven maar zoals ik al zei, mix & match met ‘eigen’ spullen die een verhaal hebben en je hebt gegarandeerd een droom van een kinderkamer.

 

Zien hoe CITYMOM design & vintage mixt op de kinderkamer? Lees dan de blog; Mix & Match in de kinderkamer van Fitz.

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.