NATTI NATTI; KINDERKAMER ACCESSOIRES WAAR JE VROLIJK VAN WORDT

Natti Natti Lookbook on CITYMOM.nl 1 Natti Natti Lookbook on CITYMOM.nl 4 Natti Natti Lookbook on CITYMOM.nl 7 Natti Natti Lookbook on CITYMOM.nl 10 Natti Natti Lookbook on CITYMOM.nl 12

Natti Natti betekend “Nighty Night” of te wel Slaap Lekker in het Zweeds. De oprichters van dit mooie merk voor kinderkamer accessoires uit New York wilde graag iets speciaals voor hun eigen kinderen maken. Iets zacht, vrolijks en moois om onder te kunnen slapen en dromen.

Na het runnen van een art gallery voor vijf jaar gooide ze het roer om begonnen met het ontwerpen van beddengoed. Weer een paar jaar later is hun lijn uitgegroeid met meer leuks voor de kinderkamer. O.a. de te gekke grote kussens voor op de vloer die je op de laatste foto ziet. Hun liefde voor kunst komt nog steeds terug in hun prints. CITYMOM was meteen fan van het positieve gevoel wat hun producten geeft. Natti Natti is te koop in hun eigen webshop en ze verzenden ook naar Nederland! Naast kunst op de muur is kunst op het bed dus ook een optie geworden!

www.natti-natti.com

LEES OOK; 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.