DE TIP VOOR HET ROND STUREN VAN HET VERLANGLIJSTJE VAN JE KIND

Listi.nl Listi.nl

Bobbi vraagt sinds januari al wanneer haar verjaardag is…. Ik moest haar heel lang teleurstellen met ‘over 7, over 6, over 5 maanden…’ maar EINDELIJK konden we een aftelkalender niet in maanden maar in dagen maken! Bobbi werd 6 en daar had zij HEEL VEEL zin in. Want; jarig zijn = cadeautjes!

Zoals ik al eerder schreef heb ik Listi.nl ontdekt; de plek waar kinderen online een verlanglijstje kunnen maken en deze ook kunnen versturen naar diegenen die een cadeau willen geven. Dit leek mij ideaal voor Bobbi.

We zijn samen achter de laptop gaan zitten omdat Bobbi nog niet kan lezen, maar scrollen kan ze uiteraard wel. Daarvoor heb je natuurlijk een goede laptop nodig. Met 1 klik kan Bobbi een cadeau op haar lijst zetten. Zoals je hierboven kan zien werd het een groot ROZE cadeau WALHALLA”

Iedere dag werd er even opnieuw kritisch door Bobbi naar de lijst gekeken. Er ging nooit iets weg. Er kwam iedere dag weer iets bij…

VERLANGLIJST DOOR APPEN

De lijst appte ik vervolgens – in de vorm van een link- door naar alle moeders van de kinderen die uitgenodigd waren op haar verjaardagsfeestje bij het kinderkookkafe in Amsterdam. Zoals ik verwacht had reageerde iedereen met; HOE HANDIG IS DIT! De jongensmoeders appte ook nog terug dat ze het zo leuk vonden, eindelijk eens iets roze te kunnen shoppen!

Wat ook heel handig is dat de ontvangers van het verlanglijstje van Bobbi de prijzen kunnen vergelijken van alle aanbieders van de cadeautjes. Listi.nl laat altijd zien waar je het cadeau het goedkoopst kan kopen. Lekker geld besparen dus!

Om te voorkomen dat mensen hetzelfde cadeau kopen kan het cadeau dat gekocht is afgestreept worden. Scheelt weer heen en weer appen.

Het verjaardagsfeestje zelf bij werd een groot succes met een lekkere heksentaart en koekjes bakken in de keuken, de taart natuurlijk ook opeten en een tafel met een berg cadeautjes.

Niet haar hele lijstje lag er (dat kon ook niet want die was een kilometer lang…) maar alle cadeautjes die gekocht waren stonden op haar lijstje en dat was vooral voor Bobbi het leukste van haar verjaardag!

Ik ben groot fan van listi.nl geworden. Gelukkig komt Sinterklaas eraan…. dat wordt weer lekker lijstjes maken! Wil jij ook een lijstje maken? Druk op de oranje knop!

Listi

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.