BONBONONTHEBLOCK 2.0 GEOPEND IN ROTTERDAM!

bonbonontheblock

bonbonontheblock

 

Bonbonontheblock VOOR + 3Al jarenlang is BonBonontheBlock in Rotterdam een begrip. Een geliefde boutique met one of a kind kinderkledingmerken en accessoires om van te watertanden – moeders én vaders zijn er dol op. Eind vorig jaar hoorde Marie-Claire Moerkerk dat haar favoriete winkel BonBonontheBlock ermee zou stoppen: “Ik heb een grote liefde voor unieke merken en vond het altijd al een feest om mijn eigen dochter Keesje en zoontje Mans leuk aan te kleden. De mogelijke overname van BonBonontheBlock voelde als een kans uit duizenden.”

Gemotiveerd door haar omgeving hakte ze de knoop door: BBOTB zou blijven – én groter worden. Marie-Claire betrok de enthousiaste Rieke van Wijngaarden als mede-eigenaresse en de transformatie naar een nieuw BonBonontheBlock kon beginnen. www.bonbonontheblock.com staat sinds enkele weken live en de fysieke boutique aan de Kortekade in Kralingen wordt sindsdien goed bezocht. BBOTB richt zich voornamelijk op online, waar de collectie van de shop toegankelijk is voor alle coole kids van 0-12 jaar in Nederland – en natuurlijk daarbuiten.

Bij BonBonontheBlock vind je ware treasures. Een collectie met uitgesproken, niche merken zoals Fresh Dinosaurs, Fish and Kids, het Franse Bonheur du Jour en de prachtige verzorgingslijn Minois Paris. Maar ook bekendere labels als Stella McCartney Kids, MarMar Copenhagen en Mini Rodini passen bij BBOTB. Rieke: “Met het samenstellen van de collectie kijken we vooral naar of een item of merk onderscheidend en tof genoeg is. En natuurlijk ook: zit het lekker, zijn de stoffen van goede kwaliteit, worden kids hier écht blij van?”

Online én in de shop

De winkel van BonBonontheBlock zit aan Kortekade 58 in Rotterdam-Kralingen. Het idee was aanvankelijk niet om naast de webshop ook een fysieke winkel te openen, maar het pand leent zich er perfect voor. Omgeven door leuke horeca, basisscholen en in een straat met veel traffic, maakt dat de deur in de paar weken sinds de opening al wordt platgelopen. Marie-Claire: “We vinden het heel gezellig dat we onze klanten hier ook zien en spreken. De shop is laagdrempelig, mensen steken makkelijk hun hoofd even om de hoek. En het is handig om de service te kunnen bieden dat mensen hun pakjes kunnen ophalen en desgewenst retourneren in de shop.”

Eigen collectie in de maak

Met een succesvol mode-ondernemer in de familie (de broer van Marie-Claire is oprichter en eigenaar van mannenlabel The GoodPeople) kriebelde het al snel om ook een eigen BonBonontheBlock-collectie op de markt te brengen. Naar verwachting zal de eerste Bon Bon, for little rebels with a cause sweater-lijn in november verkrijgbaar zijn.

 

Kortekade 58 3062 GT Rotterdam
www.bonbonontheblock.com

LEES OOK: LITTLE INDIANS STUDIO IN ROTTERDAM NU OPEN!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *