BEAR & MEES IS EEN NIEUW NEDERLANDS KINDERSCHOENENLABEL DAT JE MOET CHECKEN!

Bear & Mees Bear & Mees Bear & Mees

Yes en is een een kinderschoenenlabel bij, en wat voor een! Bear & Mees is de naam van het nieuwe label en is helemaal 2019-proof; want diervriendelijk, veganistisch, gemaakt van duurzame materialen (gerecyclede PET-flessen), gender-neutraal en handgemaakt. Fitz heeft, sinds hij zijn gympen heeft, ze niet meer uitgedaan!

De schoentjes van Bear & Mees zijn er voor kinderen in de leeftijd 3-9 jaar

Het nieuwe merk wil kinderen uitdagen om zich bewust te worden van de wereld waarin ze opgroeien. Veganistische schoenen hebben vaak een ‘geitenwollen sok’ imago, maar daar wil Bear & Mees verandering in brengen. Bear & Mees wil kinderen aanspreken aan de hand van vrolijke prints uit het dierenrijk.

Nadat Ellen Rijntjes jarenlang de damesschoenen voor fashionlabel Fabienne Chapot heeft ontworpen, geproduceerd en verkocht, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels moeder van twee zonen, verwonderde ze zich over het feit dat de kinderschoenen qua design en kwaliteit vaak te wensen over lieten. Met daarbij een prijs die er niet om liegt.

Ik ben echt verliefd op de verschillende prints en vooral de tijgerversie van Fitz. Fitz vind ze zelf ook helemaal te gek. Hij draagt nooit sokken en de binnenkant is van badstof, dus lekker zacht aan zijn voeten. Daarnaast is het fijn dat er klittenband op de gympen zit, zodat hij ze zelf gemakkelijk aan en uit kan doen. Door de rubberen neus kunnen ze ook tegen een stootje, dat vind ik weer fijn!

Bear & Mees

ZOMERCOLLECTIE SS19; SAFARI THEMA

Deze eerste zomercollectie is gebaseerd op de wereld die enorme aantrekkingskracht heeft op kinderen, namelijk de wondere wereld van de safari. Zo komen de prints van tijgers, luipaarden en zebra’s aan bod. Deze zijn geprint op organisch katoen. Daarnaast zijn er ook schoentjes die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Deze prints staan in het teken van de fascinerende en kleurrijke onderwaterwereld.

Om de schoentjes van Bear & Mees betaalbaar te houden, is ervoor gekozen om uitsluitend online te verkopen op www.bearmees.com.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.