JULIEN MAZE; NIEUW NEDERLANDS STREETWEAR MODEMERK VOOR KIDS

Julien Maze | CITYMOM

Julien Maze | CITYMOM

Julien Maze | CITYMOM

Toen Gerwin & Worthy beide kinderen kregen dachten ze opeens na over dingen waar ze nooit eerder over nagedacht hadden. Hoe wil ik mijn kinderen iedere dag aankleden? Waar kan ik kwalitatief goed kleding vinden, dat niet onder de unicorns en dinosaurussen zit. Hoe zit dat met al die glitters en tutu’s? Waarom mag mijn zoon geen roze aan? En waarom zien organic kleding er zo vaak uit zoals het klinkt? Aangezien ze zelf geen goede antwoorden hadden, ontwierpen ze het antwoord: Julien Maze.

Heerlijke streetwear, dat is de kleding van Julien Maze. Het eerste woord wat in mij opkomt om dit merk te beschrijven is; COOL! En dat bedoel ik dan in de zin van stoer. Een joggingpak kan een joggingpak zijn, maar Julien Maze geeft het een twist. Bijvoorbeeld door het kleur gebruik.
Ja dat roze pak voor je zoon wil je hebben!

Play is the Work of Childhood; Go Play!

Ook het shirt en de zwarte chino die Fitz draagt, kunnen het zoveelste shirt en zwarte broek zijn, maar ook deze look is rete cool. De mooie bordeaux rode kleur maar ook dat het shirts net iets langer is aan de achterkant, en de broek wat langer, onderscheid Julien Maze van andere. En maakt de look weer net wat stoerder dan anders.

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

Leuk dat je kids er cool & stoer uitzien natuurlijk, maar dat is niet wat kinderen belangrijk vinden natuurlijk. Voor hen gaat het om comfort, en zacht is het zeker! Geloof het of niet, maar toen ik Fitz vanochtend vroeg zelf een broek te pakken om mij aan te laten doen (normaal pak ik dit altijd zelf) kwam hij met zijn groene Julien Maze jogger aanzetten!
Ik begrijp hem!
Ik denk (en hoop) dat we nog veel van Julien Maze gaan horen. Wij thuis zijn fan.

Julien Maze is te koop via hun eigen webshop.

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.