PINK PINKER PINKST; ROZE WINTERMODE


Roze wintermode Kenzo Kids pili-carrera Roze wintermode kenzo kids Roze wintermode fendi-girls-Roze wintermode

Zachtroze voor de herfst. Ga er maar aan staan! Een dochtertje die vast blijft houden haar dunne zachtroze shirtjes en jurkjes aan te willen medio november in Nederland.

“Maar mama ik wil lichte kleuren aan geen donkere kleuren” roept mijn 5-jarige. Het liefst gaat ze elke dag in het zachtroze. Alle donkerblauwe jurkjes die van haar oudere zus met prachtige blauwe ogen zijn geweest zwaait ze weg, ”lelijk” roept ze dan. In de winkels ligt het niet – althans dat denk je want dat is niet het herfstbeeld – maar online bij onder andere Oilily, Smallable en McGregor hebben we toch een en ander kunnen scoren, dus zij heeft gelijk, het kan wel.

Als ik een paar dagen later met mijn zoon door de Bijenkorf loop richting jongensafdeling zie ik opeens overal roze. Het herfstbeeld is toch wat bijgedraaid en mijn dochter heeft gelijk dat het best te koop is, ik neem gauw een warm broekje mee van Billieblush. Ze gaat tevreden naar school van top tot teen in het roze. Van het ondergoed van Petit Bateau en de sokken van Oilily tot de roze Timberlands eronder, met haar jasje van Tartine et Chocolat eroverheen.

Sommige moeders zouden er helemaal kriegel van worden denk ik. De kunst is om ondanks het vele roze, je meisje er niet als een suikerspin te laten uitzien. Dit doe je door de verschillende tinten zoveel mogelijk te combineren. Binnenkort nog alle bijbehorende winteraccessoires als muts, sjaal en wanten uiteraard in het roze. Zij is helemaal roze van blijdschap!

BLOG BY ILANA MEIJERS @kidzfashionblog Ilana Meijers getrouwd met Dennis, hebben samen drie kids. Zoon Joey 11 jaar, dochter Jaela 9 jaar en dochtertje Judy 4 jaar. Mijn passie voor kinderkleding en -lifestyle is begonnen in de loop van mijn eerste zwangerschap nu zo’n 11 jaar geleden. Natuurlijk weet ik er inmiddels veel meer van dan toen. Inmiddels ben ik 40 jaar. Ik wist het al direct in mijn eerste zwangerschap: ik hou van mooie spullen en vooral mooie baby- en kinderkleding. Ik ben niet zo van de levensmotto’s maar voor de fashion voor (mijn) kids heb ik er wel degelijk een: “less is more.”[/ author_info]

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

LEES OOK VAN ILANA: COMFORTABELE BABYSLOFJES

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.