COMFORTABELE BABYSLOFJES

Babyslofjes | CITYMOM.nl 1
babyslofjes

 

Laatst kreeg ik de vraag van een moeder waar ze slofjes voor haar meisje kon kopen voor op de crèche als ze daar de hele dag is. Ik moest eventjes in mijn geheugen graven en toen wist ik het weer. Want je wilt op de crèche niet van die grote, lompe winterpantoffels. Die kleine leren slofjes, die er zelfs nog een klein beetje uitzien als een soort gympje, zijn ideaal.

Gemakkelijk schoon te houden met een borsteltje, verkrijgbaar in diverse maten (meestal van S tot XXL) en kleuren passend bij het outfitje van de dag. Er zijn ook leren slofjes verkrijgbaar in leuke (dieren)printjes. De slofjes zijn ideaal in de fase wanneer je kindje van kruipen naar lopen gaat en natuurlijk ook perfect binnenshuis te gebruiken, in de kinderwagen en op de fiets. Ook belangrijk: ze vallen niet snel uit!

Neem bijvoorbeeld de Franse slofjes van Lait et Miel, van Ebooba, Snuggle Feet, Aapie, Lodger of van Petitoo. Wat wel opvallend is, dat de meeste merken ze maken tot de leeftijd van ongeveer 2 jaar. Wie niet achterblijven enkel in de kleine maten en ze ook voor grotere kinderen maakt zijn Bucika en Babice en een gigantische keuze! Al doet de naam het niet vermoeden ook bij BabyPatta kan je terecht voor de grotere peutertjes. Leuk zijn ook schoenen in de vorm van slofjes voor baby’s zoals die van Dr. Martens, Timberland of Ugg. Verkrijgbaar via onder meer omoda.nl.

Sloffen maar!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

BLOG BY ILANA MEIJERS @kidzfashionblog

Ilana Meijers getrouwd met Dennis, hebben samen drie kids. Zoon Joey 11 jaar, dochter Jaela 9 jaar en dochtertje Judy 4 jaar. Mijn passie voor kinderkleding en -lifestyle is begonnen in de loop van mijn eerste zwangerschap nu zo’n 11 jaar geleden. Natuurlijk weet ik er inmiddels veel meer van dan toen. Inmiddels ben ik 40 jaar. Ik wist het al direct in mijn eerste zwangerschap: ik hou van mooie spullen en vooral mooie baby- en kinderkleding. Ik ben niet zo van de levensmotto’s maar voor de fashion voor (mijn) kids heb ik er wel degelijk een: “less is more.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.