5X LEUKE MERKEN MET BANDANA SLABBEN

bandanabandanabandanabandanabandanaSteeds vaker wordt mij gevraagd waar ik toch die leuke bandana slabben vandaan haal. In de tijd dat mijn oudste in de kwijlfase zat, bestonden deze naar mijn weten nog niet, en een kwijler dat was het!

Op het kinderdagverblijf deden ze hem van die lelijke grote slabben om. Dit weigerde ik thuis, waardoor ik hem vaak meerdere keren per dag een droog shirt moest aandoen. Dat doe ik bij de volgende anders, zo dacht ik later. En zo geschiedde. Mijn jongste loopt nu elke dag rond met zo’n kek klein kwijlsjaaltje! Je kunt deze in simpele, effen kleurtjes of printjes kopen bij de HEMA, H&M of IKEA.

Maar voor de originelere exemplaren moet je hier zijn:

  • Imse Vimse

Dit Zweedse ecologische merk biedt kwijlslabbetjes waarvan de bovenkant van biologisch katoen is, de middelste laag van absorberende biologisch katoenen badstof en daaronder een laag polyester fleece.

  • Noddles

Verkrijgbaar in een diversiteit aan hippe printjes voor zowel jongens als meisjes. In dezelfde printjes zijn ook (harem)broekjes, infinity sjaals, mutsjes en overige accessoires te koop. De sjaaltjes zijn niet voorzien van een absorberende achterkant, waardoor je ze bij een flinke kwijler evengoed vaak moet verwisselen.

  • La Millou

Dit Poolse merk levert sjaaltjes in leuke printjes met een zachte stof rondom het nekje, waardoor deze ook uitermate geschikt zijn als sjaaltje onder de jas.

  • Trixie

De slabbetjes van het Belgische merk Trixie zijn voorzien van badstof aan de achterkant en zijn verkrijgbaar in diverse printjes.

  • Louis le sec

Naast waterbestendig en allergie-vrij bedlinnen, levert dit merk ook sprookjesachtige, waterdichte bandana slabben.

 

LEES OOK:

 

BLOG BY ELINE RUSMAN

Mijn naam is Eline en ik woon sinds een aantal jaren samen met vriend en 2 zoons (1 en 5) in Diemen, daar waar de echte Amsterdammers wonen! Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, en vriend zelfs zijn hele leven, toch de stap genomen naar een groter huis met tuin en geen seconde spijt! Stadsmensen zullen wij altijd blijven. Gelukkig kunnen wij nog altijd op de fiets naar Artis! Na jarenlang in het hoger onderwijs te hebben gewerkt, heb ik sinds kort het roer omgegooid en mijn grootste passie, schrijven, weer opgepakt. Ik ben daarnaast altijd op zoek naar de leukste plekjes, reizen en spulletjes voor kinderen en kan beide passies kwijt bij CITYMOM!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.