EVERYTHING WHITE; 10X FAVORIETEN WITTE ZOMER KIDS ITEMS

piu piu chic sweater

MOLLIE MOO Handdoek

THE BONNIE MOB BABY ROMPER

Olli Ella Piki Basket

Tiny Cottons Graphic Shirt

SHIRT HEIDI KLUM X LIDL KIDS (comming soon!)

Foxrider Driewieler

Stokke Steps kussen

Kidchella The Label Summer Dress Vanilla Sky

 

 

WIT! Een kleur die ik prachtig vind maar met kinderen soms niet de beste combi is. Toch weiger ik mij daaraan aan te te passen en koop en gebruik ik gewoon wit voor de kinderen. Wij hebben zelfs een witte bank thuis!

WITTE KINDERKLEDING

Heidi Klum heeft in samenwerking met LIDL een collectie ontworpen en daar zit dit leuke shirt bij. Over die collectie trouwens later meer! Ook de trui met octopus print van Tiny Cottons staat hier op de wishlist. Piu Piu Chick is ook echt een kindermode merk om in de gaten te houden. Wat een mooie collectie hebben ze! Hoe lief is de Bonnie Mob romper, perfect voor warme zomerse dagen.

WIT SPEELGOED

Qua speelgoed vind ik de witte driewieler van Foxrider te gek. Die ziet er lekker retro en mooi uit. Ideaal om de hele zomer mee te fietsen dus! De Olli Ella Piki Basket is perfect om al je schelpen in te verzamelen als je op het stand bent. Of om fruit te gaan plukken! En als je dan toch op het stand bent en hebt gezwommen, sla dan de

WIT IN HET INTERIEUR

Voor in huis is het witte Tipi bed van WOOOD is al een paar jaar mijn favoriete kinderbed, zo cool is die! Ik dacht dat hij super duur zou zijn maar dat valt gelukkig reuze mee en hij is gewoon bij Wehkamp.nl verkrijgbaar! De Stokke Steps stoelen hebben dit seizoen  een update gekregen met nieuwe, handige accessoires. De introductie van nieuwe kussens voor de Stokke Steps en een nieuwe kleur voor de baby set maken het makkelijker dan ooit om de stoel aan jouw stijl aan te passen. Door de introductie van de Stokke Steps Chair Cushion kunnen zowel kinderen als oudere gebruikers extra zacht op de stoel zitten!
LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.