HUMMEL; WITTE MUSTHAVE KIDS SNEAKER VOOR DEZE ZOMER!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben sneaker verslaafd. Ik kom er eerlijk voor uit! Als ik mag kiezen draag ik het liefst iedere dag sneakers en ik heb ze dan ook in allerlei varianten. Mijn liefde voor witte sneakers is duidelijk zichtbaar, de meerderheid van mijn collectie bestaat namelijk uit witte exemplaren. Niet alleen voor mezelf vind ik witte sneakers leuk. Ook voor mijn zoontje Mees koop ik ze maar al te graag. Nu weet ik dat het niet de meest veilige keus is, want: peuter van 3 en rouwdouwer die werkelijk niks schoon en netjes kan houden. Maar aan de andere kant; goede witte sneakers laten zich ook weer makkelijk opfrissen, doekje erover en klaar!

Dat geldt ook voor deze te gekke sneakers van Hummel. Door de goede kwaliteit blijven het mooie, stevige schoenen en zijn ze ook zo weer schoon. Ze zijn perfect voor dit twijfelachtige “lenteweer,” en zijn echt met alles leuk te combineren! En ook niet onbelangrijk: dankzij het klittenband kan hij ze al heel erg goed zelf aan en uittrekken. Het halfhoge model met de knalblauwe accenten zorgt ervoor dat het hele stoere exemplaren zijn, en dat is Mees volledig met me eens!

www.hummelsport.nl

 

BLOG BY JORINDE VAN ‘T ZELFDE  @LAMEMECHOSEBLOG 

Mijn naam is Jorinde van ’t Zelfde, ik ben 31 jaar en de trotse mama van Mees van 3 jaar. Een heerlijke, vrolijke, nieuwsgierige maar ook eigenwijze peuter! Samen met Mees en mijn vriend woon ik in het gezellige en bourgondische Breda; “de parel van het zuiden!” Na jaren in de zorg te hebben gewerkt met kinderen, besloot ik bijna een jaar geleden om het roer compleet om te gooien. Ik wilde mijn hart volgen, doen waar ik blij van word en van mijn blog mijn werk maken. Naast bloggen over beauty, fashion en lifestyle op mijn website lamemechose.nl en mijn social media kanalen, schrijf ik teksten en regel ik de social media voor bedrijven. Ik kan je vertellen: ieder dag doen waar je écht blij van wordt is zó fijn!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.