EEN KINDFEESTJE ORGANISEREN? 7 TIPS OM TE DOEN

EEN KINDFEESTJE ORGANISEREN? 7 TIPS

Thuis een kinderfeestje organiseren…de éne moeder draait haar hand er niet voor om en de ander krijgt er spontaan een heleboel stress van.Hoor je bij de laatste groep dan deel ik graag 7 tips met je die je kan doen tijdens het feestje! succes gegarandeerd!  Let´s party!

 

1.Versier glazen flesjes en kartonnen rietje met stickers en masking tape. En daarna natuurlijk samen limonade drinken!

2.Maak een hippe plantenhanger! Gebruik stevige witte kartonnen bekers, versier ijzerdraad met strijkkralen en bevestig dat als hanger aan de beker.

3.Donuts versieren, heel erg lekker en weer eens wat anders dan het standaard cakeje. Benodigdheden: donuts, glazuur en heel veel lekkere versiersels.

4. Daar zijn ze weer, de strijkkralen! Je kunt ze smelten in de oven (ja, echt!) Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat en verwarm ze ongeveer 6 minuten op 1600 graden) Daarna laten afkoelen en rijgen maar!

5. Koop voor ieder kind een kartonnen eerste letter van de naam. Versieren met stofjes en knopen en ze kunnen de letter zo mee naar huis nemen.

6. Love is in the air! Verzamel een stapel nietmachines en maak samenl van stevig gekleurd papier een hartjeskrans of slinger.

7. Koop bij een hobbywinkel ringen voor sleutelhangers en heel veel letters en kralen. Hiermee maken alle verjaardagsgasten hun eigen sleutelhanger met naam.

 

BLOG BY NIENKE HERREMA

Ik ben Nienke (35) en woon samen met man Erik en onze kinderen Guusje (5) en Boris (2) in het centrum van onze lievelingsstad, Utrecht. Ik kwam hier ooit wonen voor mijn studie en ben nu inmiddels een echte CITYMOM! Ik ben startend freelance journalist. Na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt werd ik daar niet meer gelukkig van en besloot ik mijn hart te volgen en te gaan werken in de media. Ik ben altijd bezig om hier in de buurt de nieuwe hotspots te ontdekken, ons huis te restylen, leuke knutsels te maken met de kinderen, de mooiste kinderboeken te spotten, de leukste vakantieplekken te delen en dat ga ik allemaal met jullie delen op CITYMOM!

 

1 Reactie

  1. Claudia

    Bedankt voor de leuke tips, Nienke! Ik ben helemaal geïnspireerd voor ons kinderfeestje!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.