MOM-MUST-HAVE; LIDL CRIVIT SPORTCOLLECTIE

LIDLSPORT 2 LIDLSPORT1LIDLSPORT2

Wie mij op Instragram volgt had het misschien al gezien, maar afgelopen week kreeg ik een personal trainingssessie van Barbara den Bak. Voor wie haar niet kent, zij is de oprichtster van The Bootcamp Club. Dit was voor de lancering van de nieuwe sportkledinglijn van Lidl.

Hoe kan je een sportoutfit nou beter testen dan er meteen in te gaan sporten! Ik moest dus aan de bak met den Bak. Nu ben ik toevallig deze maand weer begonnen met sporten na mijn zwangerschap, aangezien die zwangerschapskilo’s niet vanzelf verdwijnen helaas.

Deze lancering komt voor mij dus op het juiste moment want een goede sportoutfit had ik nog niet. Voor een sportbroek betaal je toch al snel rond de 49.95 maar voor dit geld heb je vanaf nu dus ook een hele outfit bij Lidl.

Hierboven kan je zien welke look ik heb uitgezocht. De kleding zat heerlijk en de workout ging goed (ik was een beetje bang dat ik niks zou kunnen…) Maar het was erg leuk met Barbara te sporten. De sportcollectie genaamd Crivit wordt vandaag geïntroduceerd en ligt maar tijdelijk is de winkel.

Ren (!) dus zo snel mogelijk naar je dichtsbijzijnde Lidl winkel voor een nieuwe sportlook zodat je kan sporten in stijl en voor de zomer weer bikini proof bent! www.lidl.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.