PHOTODIARY CITYMOM APRIL

CITYMOM.nl : 8

Esther van Blogstreet en Urbanmoms.nl organiseerde in Rotterdam een hele leuke bloggers bijeenkomst. Samen met JustbyManon, &Suus, Mamarazzi, Barts Boekje Junior, Oh yeah baby, & Babycchino hebben we een super leuke middag in Parqiet (aanrader om met kids heen te gaan trouwens!) en daarna diner in restaurant The Basement in Hotel New York gehad. (Foto credits: JEOMI Photography).

CITYMOM.nl : 7

YAY! Vanaf deze maand huur ik een flexplek bij #WORKMODE in Amsterdam, samen met andere bloggers en online influencers. Niet alleen gezellig maar de plek is ook nog eens erg inspirerend!

CITYMOM.nl : 1

Deze maand ben ik begonnen met sporten bij BBB Healthclub! Binnenkort zal ik er uitgebreid over bloggen. Het is namelijk perfect ook voor als je zwanger bent of net bevallen. En het fijne is dat je baby ook gewoon mee mag!

CITYMOM.nl : 5

Ik was door Lidl uitgenodigd om te sporten met Barbara den Bak. Dat was ook erg leuk!

CITYMOM.nl : 9

Op zaterdagochtend met Bobbi naar dansles bij de Mini Chi Chi Club!

CITYMOM.nl : 12

Even Me Time op zaterdagmiddag! Kapper en daarna sporten, all by myself, heerlijk!

CITYMOM.nl : 13

Super fan van mijn Bags By Yvett luiertas!

CITYMOM.nl : 11

En sinds deze maand blog ik ook voor KidsToday! Dit is een webshop maar ze hebben ook een super leuk blog gedeelte, dus check het even!

CITYMOM.nl : 14

Bobbi naar de kapper bij de nieuwste kinderkapper van Amsterdam in de winkel OU in de negen straatjes terwijl ondertussen mijn nagels gedaan werden! Perfecte combi toch!

CITYMOM.nl : 3

Deze maand opende de winkel The Archive Store. Echt een aanrader om even bezoekje te brengen aan deze winkel. Zie ook mijn blog hierover.

skechers

En nog meer sportiviteit! Skechers lanceerde hun nieuwe schoen; de Go Flex en daarvoor gingen wij heerlijk buiten in de zon op het dak van het Volkshotel yoga doen!

CITYMOM.nl : 10

Het was super lekker weer deze maand, dus lekker fietsen op mijn heerlijke VANMOOF! Lees meer over deze fijne fiets in mijn blog daarover.

Blooming Hotel

Familie weekend in het heerlijke Blooming hotel in Bergen!

CITYMOM.nl : 6

Mijn twee cuties! Fitz is alweer drie maanden nu!

MEER FOTO’S?? VOLG CITYMOM DAN OP INSTAGRAM! 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.