VANMOOF Q-BIKE; MOM-MUST-HAVE

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Q-BIKE VANMOOF

BIKES FOR WOMEN JUST GOT AWESOME! Want het nieuwste model van het coolste Nederlandse fietsenmerk: VANMOOF is uit; de Q BIKE! Deze fiets is gemaakt voor de multitaskende vrouw, MOMS dus! CITYMOM is trotse eigenaar van deze eyecatcher en razend enthousiast over de fiets. Als je niet alleen jezelf op de fiets hebt zitten, maar ook je kind(eren) wil je namelijk wel een goede fiets hebben. Een ‘mama-fiets’ is vaak groot, log en lelijk. Daarom ben ik blij dat deze fiets nu op de markt is, want op mijn gammele omafietsje ging het ook niet meer. Maar wat is er zo fantastisch aan deze fiets? Waarom is het een MUST-HAVE voor iedere MOM? 5 redenen:

  1. OK hij ziet er fantastisch uit, niet het belangrijkst maar ook niet geheel onbelangrijk! Ik heb de gouden uitvoering, maar de fiets is naar jouw eigen smaak te customizen en is er ook helemaal in zwart (ook heel mooi!). Ben je een kleurrijker type, dan kan je ook voor mint, roze of zilver gaan.
  2. De fiets heeft een uniek ingebouwde opbergruimte. Als MOM fiets je waarschijnlijk van crèche, via de sportschool naar werk en door naar een borrel om op de terugweg nog even boodschappen mee te nemen. In de opbergruimte op de fiets neem je eenvoudig een paar extra hakken, set kleding of een handtas mee. Ik vind het vooral heel handig om mijn slot in te bewaren als ik fiets! En voorop de fiets zit een handige bak waar je ook al je spullen op kwijt kan.
  3. Zoals ik al zei is veiligheid extra belangrijk met kinderen voor- en/of achterop. Met deze bike heb je geen zorgen over kapotte fietslampjes, want de verlichting van de Q-series werkt pedaalaangedreven en is super fel! Sta je voor een stoplicht dan werkt de verlichting nog even door.
  4. Wat ik heel erg fijn vind is dat de fiets heel erg licht is. Het aluminium frame is super solide en ook door de dubbele standaard wordt de fiets extra veilig, als je je kind op de fiets tilt.
  5. Er is de mogelijkheden om de fiets te upgraden met verschillende accessoires. Je kind naar de crèche brengen? Kies voor een kinderzitje die je er ook weer makkelijk af kan klikken. Eenvoudig boodschappen meenemen? Voeg een bagagedrager aan de fiets toe. Met de Q-series is alles mogelijk en dus is er voor iedere MOM wat wils.

Ik ben echt heel blij met deze fiets. Op mijn oude fietsje was ik mij altijd aan van alles aan het ergeren. Hier stap ik op en denk ik nergens meer aan omdat hij zo fijn fiets. En ik kom ook nog eens veilig en in stijl op mijn bestemming aan!
De fiets is online verkrijgbaar (vanaf €789) en via de flagshipstore op de Mauritskade in Amsterdam.

 

www.vanmoof.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.