10 MOOISTE LENTE SWEATSHIRTS VOOR MOMS

SWEATERS MOMS :: CITYMOM.nl

Wiehoe, de lente is in volle gang en dat betekent dat we onze jassen (binnenkort) thuis kunnen laten! In dit tussenseizoen is een sweatshirt de perfecte vervanger. Het zit niet alleen comfortabel maar je kunt ook gemakkelijk en snel met één item je look bepalen. Een klassieker overgewaaid uit de Amerikaanse baseball wereld en dé eyecatcher voor je casual weekend look. Combineer hem met een paar jeans en van die leuke witte sneakers en klaar ben je. Op een midi-rok met een paar kekke sandalen staat hij overigens ook super!

Vandaag heb ik drie kledingmerken geselecteerd die bekend staan om hun toffe sweatshirts. Laten we in eigen land beginnen met Studio Anita de Groot. Het label is in oktober 2014 opgericht door designer Anita de Groot. Ze startte haar label met een serie sweatshirts. Leuk weetje de truien worden van A tot Z met de hand en in eigen atelier vervaardigd.

In 2008 besloten twee vrienden iets te willen doen aan al die lelijke toeristen truien en zo werd Balzac Projects geboren. Mensen delen tegenwoordig alles en vinden het leuk om te laten zien waar ze geweest zijn. Door een bepaalde trui te dragen met de naam van een specifieke stad, wijk of zelfs straatnaam voelen zij zich verbonden met (de herinnering aan) die plek. Wanneer je hem aantrekt ben je dus weer even op vakantie en dat willen we toch allemaal?!

Nog zo’n Hollandse schone in de wereld van easy-to-wear sweaters is het kledingmerk Zoe Karssen. Sinds de lancering in 2010 gaat het duo als een speer. Beyoncé en bijv. Kate Moss zijn trouwe fans van het label en worden dan ook regelmatig gespot in Zoe Karssen items. Met vier collecties per jaar is er ieder seizoen weer iets nieuws te beleven en moet je er vaak heel snel bij zijn! Offline kom je Zoe Karssen o.a. tegen bij de Bijenkorf.

Snel jassen uit en sweatshirts aan! Volgende maand ben ik er weer en in de tussentijd kun je me vinden via Instagram of mijn eigen online ALTER journal! Lfs. Selina

BLOG BY SELINA MARTIN

Als moeder heb je altijd een dubbelrol en ben je minimaal twee dingen tegelijk aan het doen. Thank God, for my multitasking skills! Op dit moment heb ik twee kinderen, ben ik werkzaam als stylist, personal shopper, online editor en ben ik mede-oprichter van Waar Amsterdam Eet. Daarnaast ben ik ook nog gewoon de verloofde van mijn verloofde (net gevraagd, super blij!), een grote zus, het oudste kleinkind, een vriendin voor mijn vriendinnen en ergens in al die drukte ben ik ook nog gewoon mezelf. Tenminste dat is de bedoeling. Nu klinkt dit misschien als belachelijk veel en denk je wellicht; “Waar ben je dan ook in hemelsnaam aan begonnen?”, maar dit is mijn leven en volgens mij verschilt het niet zo gek veel van een heleboel andere moeders. Toch? Ik houd van mijn drukke bestaan, maar moet soms wel zoeken naar de juiste balans. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.