3X DE BESTE WEBSHOPS VOOR ZWANGERSCHAPSKLEDING

COS 2 COS 1

COS

ASOS 1 ASOS 2

ASOS

H&M 1 H&M 2

H&M MAMA

Het voorbereiden als je zwanger bent is hartstikke leuk: de eerste kleertjes kopen, te leuke kinderwinkels ontdekken, inspiratie opdoen voor het de babykamer… Ondertussen gaat alles natuurlijk door zoals werk en mijn sociale leven. En ja dan loop je na 20 weken zwangerschap toch echt tegen het feit aan dat je kledingkast maar heel beperkt keuze biedt…

Tegenwoordig zou je denken dat er genoeg leuke positiemode te koop moet zijn, maar ik vind dat in de praktijk toch vies tegenvallen. Echt leuke kleding vind ik moeilijk te vinden. Om nu een heel seizoen lang met een jurkje te moeten doen, ging me ook wat ver dus na wat speurwerk ben ik dan toch geslaagd bij deze drie leuke webshops voor zwangerschapskleding. 

1. ASOS

De webshop www.asos.com kende ik al langer maar ze hebben een hele leuke en betaalbare lijn Maternity wear! Leuke kleding die zo mee kan in de huidige trends maar met wel die extra ruimte die je nodig hebt! Naast hun eigen merk verkopen ze ook een aantal bekende en onbekende merken Maternity wear zoals Mamalicious en Isabella Oliver.

Zelfs wanneer een feestje of bruiloft hebt kun je hier goed slagen. Ik ben superblij met deze webshop, naast de leuke collectie leveren ze ook nog een heel snel.

2. COS

Ik shop sowieso graag bij COS maar het viel me nu op dat hun belijning in de kleding heel veel mogelijkheden biedt voor zwangere vrouwen. Ze hebben in de collectie veel A lijn modellen en wijdvallende jurkjes waardoor je nu goed uit de voeten kan en later er ook nog iets aan hebt!

COS vindt je natuurlijk in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag maar ook hun webshop is superfijn om te shoppen. Veel foto’s van de hele outfits maar ook veel detaillering www.cosstores.com.

3. H&M

Naast deze shops, kom ik ook graag bij H&M Mama, waar ze ook zeker leuke dingen hebben. Vooral veel goede basics! Alleen voor net iets specialers gaat mijn voorkeur uit naar Asos of COS.

Zelf draag ik heel graag jurkjes: zwangerschapsmaillot aan en een mooi jasje erover en ik ben klaar! Mijn garderobe is nu niet alleen trendproof maar ook ‘bun in the oven’ proof!

LEES OOK:

Blog by Veroniek van der Schoot

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.