DE 5 FAVORIETEN VAN… PETRA CALIS VAN PUUR PR

Petra Calis Def

 

Deze maand de 5 favorieten van Petra Calis uit Rotterdam. Zij is moeder van Tijmen (9) & Guusje (7) en (co-) eigenaar van PR Bureau PUUR PR.

  1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen?

Voor diner La Pizza  en Hopper voor koffie en lunch. Bij La Pizza hebben ze superpizza’s en heel veel ander lekkers. Tip: bestel de pulpo die is hier het allerlekkerst. Hopper ligt bij de altijd gezellige Witte de Withstraat. Ze hebben er een fijne speelruimte voor kindjes maar inmiddels hebben mijn kinderen die speelruimte ingeruild voor Fentimans rose lemonade, lekkere koeken en qualitytime met mij.

  1. Wat is je favoriete kinderwinkel? 

Ik word altijd heel blij bij El & Eef op de Nieuwe Binnenweg en Bon Bon on the Block op de Westblaak maar koop uiteindelijk het meeste bij Zara. Bij Dille & Kamille dwalen we altijd lekker lang rond en kletsen en proeven we met de dames achter de keukenbalie. Ik vind de sfeer hier altijd zo relaxed en we gaan nooit met lege handen de deur uit. Leuk voor de vintage vondsten is de nieuwe winkel Volle Kast waar ze tweedehands dames- en kinderkleding van mooie merken verkopen.

LEES OOK: DE FAVORIETEN VAN ROSAN SIERHUIS

  1. Wat is je favoriete plek om met kids met vakantie te gaan? 

Naar Corsica zou ik direct terug gaan. Dit eiland heeft zoveel gezichten. De wilde westkust met waanzinnige kliffen, ruig struikgewas en kilo’s bramen in het seizoen. De drukke maar o zo mooie oostkust met prachtige baaitjes en turkoois water. Spectaculaire bergen in het binnenland en ook nog een paar hele leuke steden zoals Porto Vecchio vol fijne winkels en restaurantjes. Nadeel zijn de vele slingerwegen. Mijn dochter Guusje is snel wagenziek dus stonden we regelmatig langs de kant van de weg… Dichterbij huis gaan we heel graag naar de prachtige Waddeneilanden en het Zuid Hollandse Ouddorp met z’n uitgestrekte stranden waar het nog heerlijk rustig is.

  1. Wat is je favoriete kindermodemerk? 

Het Nederlandse GOSOAKY is een te gek nieuw regenkledingmerkje. Hun eerste collectie is net uit en bestaat uit gevoerde en ongevoerde regenjassen, broeken, capes en regen-onesies in vibrant kleuren. Mijn dochter Guusje grasduint graag in mijn kast en grist dan mijn mooiste tassen van het rek. Beetje zonde om die als speelgoed te gebruiken dus kocht ik voor haar een eigen tasje van het Nederlandse merk Maringe.

  1. Wat is je favoriete product (speelgoed, accessoire) voor kinderen? 

Op nummer 1 staat knutselen. Vroeger draaide de printer overuren met kleurplaten maar nu hebben we de Turbo Grote kleurplaten van Makii. Supersize kleurplaten waar ze uren in weg kunnen dwalen. We liggen dan met z’n allen languit op de grond en kleuren maar. Playmobil is een andere hit hier in huis. Tijmen is natuur- en dierenfan en bouwt met zijn safari, dierentuin en boerderijdieren complete natuurparken na.

LEES OOK: 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.