GOSOAKY; ANY RAINY DAY CAN BE A BLAST NOW

GOSOAKY 0 GOSOAKY 1 GOSOAKY 2 GOSOAKY 3 GOSOAKY 4 GOSOAKY 5 GOSOAKY | CITYMOM.nl

Als er één item is wat je deze herfst in huis moet halen voor je kind dan is het wel een regenoutfit van GOSOAKY! Ik krijg zoveel positieve reacties op haar mooie regenjas. Zelf is Bobbi er ook nogal blij mee want in plaats van haar winterjas wil ze alleen maar haar GOSOAKY regenjas aan!

De vorige collectie was ook al zo’n feest voor het oog! Maar GOSOAKY weet zich ieder seizoen te vernieuwen! Regen was nog nooit zo leuk als je zo’n mooi pak aan mag om mee door de plassen te springen. Ook deze vierde collectie is natuurlijk weer 100% waterproof! Door de gevoerde zachte binnenkant blijft je kindje ook nog eens lekker warm.

De collectie bestaat niet alleen uit regenpakken maar ook uit losse regenjassen, capes, broeken, overals voor dreumesen en zijn er waterproof accessoires zoals rugzakken. Sinds dit seizoen kan je niet alleen voor kinderen, maar ook twee outfits voor volwassenen vinden! Zodat je ook als MOM stylisch door de regen kan! Any rainy day can be a blast now met zo’n te gekke regen outfit! Gosoaky is onder ander te koop bij Hudson’s Bay. 

www.gosoaky.com 

LEES OOK: SINGING IN THE RAIN MET DEZE COOLE REGENLAARZEN.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.