SINGING IN THE RAIN MET DEZE COOLE REGENLAARZEN

Boxbo Boxbo Boxbo Boxbo Boxbo 5

Nog eventjes genieten van de zon, maar dan komt in de herfst toch vaak de regen. De tijd dat we alleen maar the old-skool groene regenlaarzen hebben voor het tuinieren is voorbij. 

Bij een back to school-garderobe mogen een paar hippe regenlaarsjes niet ontbreken. De keuze en de kleuren zijn de afgelopen jaren dan ook alleen maar toegenomen. Noem eens wat merken: Aigle, Bergstein, Billie Blush, Burberry, Gucci, Havaianas, Hema, Hunter, Igor, Kenzo, Petit Bateau, Shoesme, Vingino en op deze foto’s hierboven zie je het leuke merk Boxbo.

IN DEZE REGENLAARZEN KAN JE OOK NAAR SCHOOL

De meesten denken bij het merk Havaianas aan die heerlijke zomerse flipflops. Maar ze hebben ook superleuke regenlaarsjes. The classic Hunterboots, kunnen we met de hele familie zo instappen, ze tonen dan ook wat minder kinderlijk en iets meer aan de prijs. Maar een goed gesneden laarsje om de jeans of legging heen, met een stevig voetbed is wel zo prettig voor de hele dag naar school. Laat die regen maar komen!

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

LEES OOK VAN ILANA; HISTOIRE DE PLAGE – BADMODE VOOR KIDS & MOMS UIT ST. TROPEZ

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

BLOG BY ILANA MEIJERS @kidzfashionblog

Ilana Meijers getrouwd met Dennis, hebben samen drie kids. Zoon Joey 11 jaar, dochter Jaela 9 jaar en dochtertje Judy 4 jaar. Mijn passie voor kinderkleding en -lifestyle is begonnen in de loop van mijn eerste zwangerschap nu zo’n 11 jaar geleden. Natuurlijk weet ik er inmiddels veel meer van dan toen. Inmiddels ben ik 40 jaar. Ik wist het al direct in mijn eerste zwangerschap: ik hou van mooie spullen en vooral mooie baby- en kinderkleding. Ik ben niet zo van de levensmotto’s maar voor de fashion voor (mijn) kids heb ik er wel degelijk een: “less is more.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.