DE FAVORIETEN VAN MAERLE MULDER VAN MAED FOR MINI

De favorieten van Maerle Mulder van Maed for Min

Geboren in Rotterdam, maar nu wonend met man en twee kinderen in Amsterdam. Maerle Mulder is de oprichter van een van onze favo kindermode merken Maed for Mini. Vandaag wordt hun nieuwe zomer collectie gelanceerd! Je kan de hele collectie bekijken op; www.maedformini.com. Met CITYMOM deelt ze haar favorieten! 

1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen in Amsterdam?

Bij ons om de hoek bij Forno in Oud West. ’s winters gezellig binnen lunchen en zomers lekker buiten op het terras. Wij hebben het geluk dat onze kinderen heel veel lusten, maar ze hebben ook heerlijke (gezonde) gerechtjes voor kinderen.

Big & Belg Amsterdam

2. Wat is je favoriete kinderwinkel?

Ik vind dat er heel veel fijne kinderwinkels zijn tegenwoordig en shop ook veel online, maar mijn favoriete winkel is toch nog steeds Big & Belg. Ze hebben niet alleen heel veel mooie merken, maar ook altijd veel voorraad waardoor je zelden misgrijpt als je iets graag wilt hebben. En hun geweldige etalages zijn altijd een feestje om ’s ochtends op weg naar school langs te fietsen.

3. Wat is je favoriete plek om met kinderen met vakantie te gaan?

Combinatie van stad en rust is meestal wel favoriet. We zijn in september naar Barcelona gevlogen voor een paar dagen en daarna door naar Mallorca waar we met een volkswagen busje het eiland hebben rondgetrokken en vervolgens geëindigd in prachtige airbnb op het platteland. Heerlijk! Volgende trip wordt Parijs/Bourgogne, kan niet wachten 🙂

Maed for Mini SS18

4. Wat is je favoriete modemerk voor kinderen?

Mijn kinderen dragen inderdaad wel eens wat van maed for mini 🙂 Maar vindt het vooral leuk om met andere merken te combineren. Voor mijn zoontje koop ik veel Repose AMS en Le Petit Germain en mijn dochtertje combineert maed for mini het liefst met een tutu of haar spaanse jurk met bijpassende hakjes..

Droge huid zalf Dr. Leenarts

5. Wat is je favoriete product voor kinderen?

Droge huid zalf van dr leenarts! Prikt niet en hydrateert echt heel goed. Smeer zelf af en toe ook likje rond m’n ogen in de hoop m’n rimpels er ook beetje door wegtrekken, hahah!

Pearls and Swines

6. Bij welke webshop winkel je het liefst voor je kids?

Tegenwoordig vaker bij buitenlandse shops, maar Pearls & Swines en Petozzi hebben ook altijd mooie selectie online.

7. Wat doe je het liefst in je vrije tijd met je kinderen?

Lekker fietsen door het Vondelpark naar Artis of de grote Bieb bij Centraal. Koekjes bakken bij de Kleine Parade. En nieuwe favoriet is het atelier van het muizenhuis in de Jordaan! Met dit weer ook vaak gewoon lekker thuis hutten bouwen of met z’n allen aan tafel knutselen en tekenen.

LEES OOK: 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.