MOM-MUST-GO: DE KLEINE PARADE

De Kleine Parade Amsterdam | CITYMOM.nl 7
De Kleine Parade Amsterdam | CITYMOM.nl 3 De Kleine Parade Amsterdam | CITYMOM.nl 4 De Kleine Parade Amsterdam | CITYMOM.nl 1

CITYMOM is dol op Conceptstores voor Kids. De Kleine Parade in Amsterdam is een van mijn favoriete.Ik was meteen onder de indruk van de fijne sfeer die er hangt en van de oprecht prachtige ruimte. Koffie drinken, shoppen, spelen en naar de kinderkapper; het kan er allemaal! 

In de winkel verkopen ze te gekke kledingmerken zoals Repose & Maed for Mini. Maar ook voor fijne cadeautjes en mooi boeken kan je hier terecht. De winkel is afgesloten met een hek van het horeca gedeelte. Dat is heel slim, zo rent je koter namelijk niet de winkel in (wat je bij andere concept stores wel vaak hebt) maar blijven ze lekker spelen in het horeca gedeelte.

In het horecagedeelte staat een grote speeltafel en is er genoeg en verschillend speelgoed voor iedereen. Het cafe verkoopt de lekkerste hapjes en drankjes en heeft fijne tijdschriften.

NIEUW; KINDERKAPPER BIJ DE KLEINE PARADE 

De kleine parade kinderkapper

Achter de winkel heb je een glazen dak want een mooi licht geeft en wat deze ruimte heel sfeervol maakt. Eerst werden hier kinderfeestjes en andere activiteiten georganiseerd maar dat is verleden tijd. Nu is het namelijk het gedeelte geworden voor een te gekke kinderkapper!

Wij hadden nog nooit zulke te gekke stoelen gezien om in geknipt te worden; een brandweerwagen, jeep en een motor! WOW! Daar zijn je kids zo van onder de indruk dat ze vanaf nu met plezier naar de kapper gaan. Bobbi werd geknipt door Esther en zij deed het heel erg goed! Van woensdag t/m zaterdag is de kinderkapper open, van 10.00 – 17.00 Een knipbeurt voor kinderen tot 7 jaar kost 20 euro.

dekleineparade.com

Adres; Gerard Doustraat 142 – 144 | Amsterdam | 020 2235837

Openingstijden; dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 – 17:00 + zondag 11.00 – 17.00

BLOG BY BETTINA

Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.