10 X DE BESTE KINDERKAPPERS IN AMSTERDAM

Is je kind toe aan een coole coupe, korter kapsel of leuke look? CITYMOM zet de 10 leukste KINDERKAPPERS IN AMSTERDAM op een rij! 

1     020 Studio

Kinderen kunnen hier van dinsdag t/m zaterdag in de speelruimte geknipt worden. Ondertussen kunnen de kinderen een filmpje kijken of spelen. Knippen kost €15.

Rietwijkerstraat 27   | meer info 

 

2    De Rollende Kappers

Als ouders met kleine kinderen kan het misschien lastig zijn om tijd vrij te maken om naar de kapper te gaan. Daarnaast vinden kinderen het doorgaans heel prettig om geknipt te worden in hun eigen vertouwde omgeving. Maak daarom gebruik van een kinderkapper aan huis.

De Rollende Kappers hebben veel ervaring met het knippen van (kleine) kinderen en zijn ook inzetbaar op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. De kinderkapper knipt in heel Amsterdam binnen de ring. (ook in Amsterdam Noord, IJburg en Zeeburgereiland)

BIJ JE THUIS!

3   De Kinderkapper Amsterdam

Woensdag t/m zondag is De Kinderkapper Amsterdam aanwezig bij Blitskikker, waar iedere knipbeurt een feestje is. Ga je voor de motor, het busje of voor Max het paard. Je mag natuurlijk ook op een gewone kappersstoel of op schoot worden geknipt. 

Javastraat 117 | meer info 

4   De Kleine Parade

Achterin de conceptstore van de Kleine Parade heb je een glazen dak want een mooi licht geeft en wat deze ruimte heel sfeervol maakt. Eerst werden hier kinderfeestjes en andere activiteiten georganiseerd maar dat is verleden tijd. Nu is het namelijk het gedeelte geworden voor een te gekke kinderkapper!

Te gekke stoelen om in geknipt te worden; een brandweerwagen, jeep en een motor! WOW! Daar zijn je kids zo van onder de indruk dat ze vanaf nu met plezier naar de kapper gaan. Bobbi werd geknipt door Esther en zij deed het heel erg goed! Van maandag t/m zaterdag is de kinderkapper open, van 10.00 – 17.00 Een knipbeurt voor kinderen heb je afhankelijk van de leeftijd vanaf €22.50 

Adres; Gerard Doustraat 142 – 144 | Amsterdam | 020 2235837 

5. LITTLE HARRY

Woon je (in de buurt van) Amsterdam West, dan is kinderkapper Little Harry the place to go! Little Harry knipt van klein tot groot! En meer; ze plaatst Ibiza-veertjes of geeft je haar een (uitwasbaar) kleurtje, is gek op glitters en verkoopt ook nog nieuwe en tweedehands kinderkleding en accessoires.

Piet Mondriaanplein 6 | Amsterdam 

6. YONA’S KIDS & CUTS

Nieuw in Amsterdam! 

De kids zijn echt super goed geknipt hier! Echt een aanrader om langs Yona te gaan, ook voor de prijs want ze knipt 1 kind voor €14 en 2 voor €26. En die prijs zie je niet vaak meer in Amsterdam. 

Ook leuk: aan het einde kregen we een hele leuke polaroid foto mee van ons drietjes! Hoe lief.

Yona werkt op afspraak, die je via haar website: kidsandcuts.nl kan maken. 

Jacob van Lennepkade 330A | Amsterdam 

LEES OOK: YONA’S KIDS & CUTS IS DE NIEUWSTE KINDERKAPPER VAN AMSTERDAM

7. Knots Knetter

Op woensdag en zaterdag heeft de kinderwinkel Knots Knetter een heel lieve en professionele kinderkappers in de winkel.  Andy knipt op zaterdag en Melanie op woensdag. De dames nemen je wensen serieus, dus je komt niet met dezelfde coupe als je voorganger uit hun stoel.

Bel voor een afspraak 020 73 70 600. 

8. Imagine

Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je kindje in kinderwinkel Imagine terecht bij de kinderkapper. Er werken drie lieve kinderkapsters die met zorg en aandacht de mooiste en stoerste kapsels knippen. In de vrolijk ingerichte kappersruimte met muurschilderingen en speelgoed voelen de kinderen zich altijd op hun gemak en kunnen broertjes en zusjes heerlijk spelen en lezen als ze even moeten wachten.

Amstelveenseweg 131 | meer info 

9. Wendy’s Kinderkapsalon

Bij Wendy’s kinderkapsalon knippen vier gezellig dames! Het is een leuke salon met stoere stoelen en tv schermpjes. Daarnaast is er een leuke speelhoek waar de wachtende kindjes heerlijk hun gang kunnen gaan. Ook handig dus voor broertjes en zusjes die mee zijn! Voor alle ouders hebben ze een kopje koffie of thee!

Stadionweg 259 | meer info 

10. Wijs West

Ben je op zoek naar een leuke kinderkapper in Amsterdam West? Kinderkapsters Kir & Sandra knippen elke woensdag 10:00 – 18 uur, vrijdag van 10-18 uur en de zaterdag van 10:00 – 18:00 uur bij WIJS WEST. Onder genot van een lekker bakje koffie kun je je kids laten knippen! 

Kinderen van 0-11 jaar  € 18.50 | Pony knippen € 8.50

Reserveren? Bel 020-370 3372 of mail naar kapper@wijswest.nl

Bilderdijkstraat 62 | meer info 

OP ZOEK NAAR MEER KINDERKAPPERS IN AMSTERDAM? CHECK ALLE KAPPERS IN ONZE CITY GUIDE. 

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA  @bettina.neser

Oprichtster en hoofdredacteur CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.