CEREAL & CHILL; HET EERSTE CEREALS CAFE IN AMSTERDAM!

CEREAL & CHILL; HET EERSTE CEREALS CAFE IN AMSTERDAM!

Bij Cereal & Chill in Amsterdam kan je de hele dag meer dan 100 verschillende cereals eten!
Daarnaast is deze hangout een soort ode aan de 90’s. Kortom een plek waar je weer even terug in je jeugd bent! 

Als kind at ik iedere dag Rice Crispies Cereals, dus toen ik de eerste hap nam bij Cereal & Chill in de Pijp was het echt een nostalgisch gevoel dat bij mij op kwam! Daarnaast hadden ze de Amerikaanse versie van Rice Crispies en ja die smaakt nog beter! Het verschil met vroeger was dat ik er deze keer Oat Milk overheen deed. Dat was er vroeger nog niet…

Meer dan 100 aparte & geïmporteerde cereals

Naast Rice Chrispies kan je uit meer dan 100 aparte & geïmporteerde cereals een keuze maken! Kan je niet kiezen, geen probleem. Je kan een mix maken van 3 verschillende soorten in 1 bakje en daarnaast ook nog kiezen uit diverse toppings. Ook het bakje zelf is er in drie maten. Daarnaast zijn er verschillende soorten melk. Liever een glutenvrije en vegan ontbijtgraan? Ook dat kan.

CEREAL & CHILL; HET EERSTE CEREALS CAFE IN AMSTERDAM!

Ben je geen cereal fan, dan kan je los met een freakshake; een over the top Amerikaanse milkshake. Of andere lekkerheid zoals homemade cookies. Ja de echte zoetekauwen zijn hier helemaal op hun plek. Gewoon een koffie drinken kan natuurlijk ook!

Aan de muur hangen veel 90’s posters! Remember TLC… Daarnaast staat er ook een 90’s Nintendo waarop je spelletjes kan spelen zoals Super Mario. Fantastisch! Op de achtergrond klinkt fijne hip hop. Ik dacht dat dit een te gekke plek zou zijn voor mijn zoontje Fitz, dat was het zeker ook, maar uiteindelijk was ik degene die niet meer weg wilde!

cerealnchill.com

Adres
Dusartstraat 22
1072 HS Amsterdam
info@cerealnchill.com

Openingstijden
Maandag t/m donderdag; 07:00 – 19:00
Vrijdag; 07:00 – 21:00
Zaterdag; 09:00 – 21:00
Zondag; 09:00 – 18:00

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.