5X KINDVRIENDELIJKE EETPLEKKEN IN EINDHOVEN CITY

pand p Kindvriendelijke eettentjes Eindhoven

PAND P

Omdat het lijkt alsof er elke week weer een nieuw restaurant, lunchplek of koffietentje wordt geopend in Eindhoven. Bij deze weer 5 leuke kindvriendelijke eetplekken in Eindhoven op een rijtje!

1.Pand P

In stadsdeel Stratum vind je Pand P, de voormalige Plaza Futura. Een plek waar bijna elke dag wel iets gebeurd. Waar Theo Maassen graag optreedt, er ruimte is voor kleinschalige professionele theater- en muziekvoorstellingen en waar je laagdrempelig kunt eten en borrelen. Iedereen is welkom! Op de kaart staan gerechten voor kids en er is binnen een kleine speelplek te vinden.

www.pand-p.nl

2.Blok 63-S

Het bekende Strijp-S groeit en groeit en groeit. Er wordt flink gebouwd en er komen steeds meer mensen te wonen. Het fijne daarvan is dat er onder andere meer eetplekjes verschijnen. Zo ook Blok 63-S sinds begin 2018. Een fijn clean plekje voor ontbijt, lunch of een koffiebreak. De bediening is erg vriendelijk, ze serveren ranja en er is een kleine speelhoek met uitzicht op de stadsjungle tussen Blok 61 en Blok 63, top!

www.blok63-s.nl

natlab 3

3.Natlab

Een klein stukje verderop zit het Natlab. Voor Eindhovenaren een bekende plek! Ga hier absoluut een keer heen met je kids. Voor theater, kinderfilms, workshops en als ze groter zijn, de bekende buitenfilms! Combineer zeker je uitje met een hapje/drankje op deze leuke plek. Er is speelgoed aanwezig en de menukaart houdt ook rekening met kids.

www.natlab.nl

LEES OOK: 5 KINDVRIENDELIJKE LUNCH HOTSPOTS IN EINDHOVEN

 

4.De Pizzaplaats

Zin in Pizza? Loop dat een deur verder dan Pand P en ga naar de Pizzaplaats. De meeste pizza’s zijn hier nét wat anders dan de pizza’s standaard pizza’s die ze overal verkopen. Het voelt een beetje als thuiskomen hier. Met mooi weer lekker buiten op het terras eten, binnen is een speelplekje, kids mogen soms meehelpen in de keuken en ze blijven vernieuwen. Tijdens de Dutch Design Week was het bij de Pizzaplaats bijvoorbeeld ‘Design-your-own-pizza-week’, vind ik leuk!

www.depizzaplaats.nl

5.Bar Bistro Calypso

Midden op Stratumseind, de bekendste stapstraat van Eindhoven, kan je Calypso op een hoek vinden. Een ‘huiskamer waar je altijd binnen kunt vallen’ zoals de eigenaar zelf zegt. De sfeer is altijd relax, laagdrempelig en gezellig. Of je er nu voor je brunch, lunch, koffiemomentje of avondeten komt. Er is een speelplekje voor kids en er zijn genoeg bordspellen voor jong en oud. Leuk: het bekende ‘raketijsje’ staat op de menukaart!

bistrocalypso.nl

LEES OOK: 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.