LEUKSTE KIDSPROOF HOTSPOTS IN DE WIJK WOENSEL-WEST IN EINDHOVEN

westside stores Eindhoven

Wie op zoek is naar vintage, alternatief & multi-culti, moet zeker de wijk Woensel-West bezoeken in Eindhoven. Of zoals ze zichzelf omschrijven: Origineel, eigenwijs en een beetje underground. Je kan er ook leuke kidsproof hotspots vinden! 

Woensel-West staat van oudsher niet bekend als de beste buurt van Eindhoven. Maar mede door de slechte reputatie uit het verleden, zijn ze de afgelopen jaren flink bezig geweest om de wijk een positieve boost te geven! En nog steeds. De ‘beruchte’ Edisonstraat is deels omgetoverd tot een echte bontgekleurde winkelstraat. Een winkelstraat waarin veel kleine pandjes parels van winkels, eetgelegenheden en andere leuke initiatieven zijn gevestigd. Een plek waar veel jonge ondernemers een start maken. Ook is het Celsiusplein volledig vernieuwd in 2023. Het is een kleurrijk plein met woningen en hippe winkels met in het midden het Waaggebouw (wijkgebouw) als nieuwe ontmoetingsplek midden in de wijk. 

Onze favorieten hotspots voor kids in Woensel-West

1. Coco Loco 

Nummer 1 is absoluut Coco Loco! Een grote winkel waar van alles te doen is. Je shopt er voor 2e hands- en outlet merkkinderkleding en originele cadeautjes. Tip: je kan hier ook zelf kinderkleding en speelgoed heen brengen voor de verkoop waarna je de winst deelt.

Maar het is nog veel meer. In het Kidsproof lunchcafé organiseren ze regelmatig leuke activiteiten zoals o.a. een spelletjesmiddag, pimp je pannenkoek of creatieve knutselmiddagen. Of je volgt er samen met je coole papa een workshop haarvlechten voor vaders met dochters. Ze organiseren kinderfeestjes en babyshowers op aanvraag. 

Celsiusplein 49

2. Vira Sling

Vira Sling wordt gerund door een gecertificeerde babywearing consultant.  Je kan hier terecht voor draagzakken, duurzame babyproducten en advies over ouderschap.

In het begin kan babywearing overweldigend zijn. Te veel merken, te veel opties en te veel manieren om je baby te dragen. Babywearing consulenten helpen je je weg te vinden in dit labyrint van onbekenden. Ze helpen met al je vragen.

Het assortiment bestaat uit hoogwaardige wollen kleding, gezonde voedingshulpmiddelen, ergonomische dragers en meer!

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag: 10:00-17:00
Celsiusplein 6

3. Speelgoedwinkel De Grote Wolf 

Deze leuke speelgoedwinkel verkoopt veel houten speelgoed. 

De winkel is open van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 – 17:00

Edisonstraat 15 

4. Poppy’s IJssalon 

Het lekkerste ijs haal je hier! 

Celsiusplein 2

Openingstijden:

maandag: 15:00 t/m 22.00

dinsdag t/m zondag: 12:00 t/m 22:00

Wil je meer informatie over alle winkels? Dan kun je terecht bij website WestSideStores en hun Facebook pagina.

LEES OOK:

 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.