REISBABY: DÉ PLEK OM JE (REIS) GEAR VOOR KINDEREN TE HUREN 

REISBABY: DÉ PLEK OM JE (REIS) GEAR VOOR KIDS TE HUREN

Het grootste gemak met kleine reizigers: comfortabel en duurzaam op avontuur dankzij Reisbaby

Samen de mooiste herinneringen beleven zonder een zolder vol spullen die je zelden gebruikt: iets dat we maar al te graag willen als jonge ouders zijnde. Tijdens haar eerste vakantie met twee kleine kindjes zag Reisbaby oprichter Sterre hoe stressvol het reizen kan zijn. “Je wilt het jezelf en je kleintje zo gemakkelijk mogelijk maken, maar dat betekent vaak ook: diep in de buidel tasten voor spullen die je misschien maar één keer gebruikt”. De rugdrager voor die avontuurlijke rondreis was perfect voor je dreumes, maar een vakantieseizoen later is ze er alweer uitgegroeid. Zul je net zien.

Om het ouders van jonge kinderen gemakkelijker te maken om met hun kindje de wereld te ontdekken, biedt Reisbaby een scala aan oplossingen. Buggy’s, autostoeltjes, draagzakken, rugdragers, bolderkarren, fietskarren en koffers: jij vraagt, zij verhuren. 

Duurzaam, betaalbaar reisgemak

Duurzaam, betaalbaar reisgemak waardoor jij de vierkante meters in huis kan bewaren voor leukere dingen en je geld kunt uitgeven aan geweldige vakantie.

Met Reisbaby maak je deel uit van én draag je bij aan de deeleconomie. Je huurt all time favorites voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 6 jaar, van de hoogste kwaliteit voor een fractie van de aanschafprijs. Door te huren in plaats van te kopen help je mee een wereld te bewaren die je kleintje straks op zijn of haar beurt ook nog kan ontdekken.

Waarom zou je inleveren op reisgemak als je met één klik op de knop online jouw favoriete items kunt huren? Jij kiest zelf of je de items ophaalt of laat bezorgen. 

Zit de reis erop dan retourneer je de gehuurde items via de door jou gekozen methode. 

En maak je vooral geen zorgen over de reiniging: dat neemt Reisbaby voor haar rekening. Het enige dat jij hoeft te doen is nagenieten van een geweldig avontuur.

Voor meer info mail naar info@reisbaby.nl of check www.reisbaby.nl  

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.