BLOY INSTITUTE INTRODUCEERT DE LYMA LASER

BLOY INSTITUTE INTRODUCEERT DE LYMA LASER

Mijn guilty pleasure is het kijken van The Real Housewifes of Beverly Hills. Nou guilty, ik noem het gewoon a big pleasure. Groot fan ben ik ook van Housewife Kyle Richards. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen (13) zie je haar tijdens een telefoongesprek met een zwart apparaat over haar hoofd gaan. Twee weken lang vroeg ik mij af wat dat voor een apparaat was…

Totdat ik bij BLOY Institute de nieuwste behandeling met de LYMA Laser ging uitproberen. Ik herkende hem meteen; dit was hét apparaat wat Kyle ook gebruikte. Ik voelde mij meteen een beetje een Beverly Housewife. Maar Kyle gebruikt dit apparaat natuurlijk niet voor niks! En ik weet niet of je weet hoe oud zij is (54) en hoe goed zij eruit ziet? (heel goed)! Naja, lees verder en ontdek alle voordelen van deze fantastische laser. Dan weet je meteen waarom Kyle (en ik) fan zijn. 

Wat is de LYMA Laser? 

Ik zal eerst iets over de LYMA Laser vertellen. Deze laser onderscheidt zich van andere lasers door gebruik te maken van lage niveaus van lasertherapie, of nabij-infrarood laserlicht, een technologie die is geleend uit de medische sector. Dit licht is 100x krachtiger dan LED en dringt diep onder de huid door op een volledig veilige en effectieve manier, waardoor het het huidverouderingsproces omkeert. 

De LYMA Laser werkt op beide niveaus van het huidverouderingsproces. 

Intrinsiek dringt de laser diep door in de basale laag van de lederhuid, waar het genetische schakelaars in de huidcellen activeert om ze te stimuleren om zichzelf te herstellen en te regenereren. De schade aan gezonde huidcellen wordt zo teruggedraaid. 

Extrinsiek instrueert de laser de bestaande cellen om meer eiwitten te produceren om vrije radicalen te bestrijden. Minder vrije radicalen betekent meer collageen en elastine, wat resulteert in een jeugdige huid. Het licht is uiterst krachtig en kan diep onder de huid doordringen op een volledig veilige en effectieve manier. Met een vermogen van 500 mW en een golflengte van 808 nm kan de laser niet alleen de diepste lagen van de huid bereiken, maar ook het vet- en spierweefsel daaronder. 

Belangrijkste Kenmerken van de LYMA Laser: 

●  Geen hersteltijd vereist 

●  Compatibel met huidverzorgingsproducten om de resultaten te ondersteunen

●  Dringt door tot de basale laag van de huid 

●  Geen schade aan de huid 

●  FDA-goedgekeurd 

Behandeling met de LYMA Laser bij BLOY Institute 

Boek je bij BLOY de nieuwe Labareau Red carpet facial, dan zit hier een behandel sessie met de LYMA Laser bij. Het apparaat is uiterst effectief en je kunt het doen wanneer je wilt omdat er geen hersteltijd is en het vermogen om de basale huidlaag te bereiken zonder schade toe te brengen. 

Er streed huidverbetering op, op het gebied van:

●  Fijne lijntjes en rimpels

●  Huidversteviging

●  Rosacea

●  Pigmentvlekken

●  Littekens

●  Couperose 

Naast de behandeling bij BLOY Institute, is de LYMA Laser volledig veilig voor thuisgebruik, zelfs in de buurt van de ogen, zonder de noodzaak van beschermende brillen. Dit wordt mogelijk gemaakt door twee gepatenteerde interne diffusers die het nabij-infrarode licht opdelen in 25.000 kleinere bundels. De lichtenergie is volledig koud en volstrekt pijnloos. 

Voor de beste resultaten wordt er geadviseerd om het minimaal 15 minuten per dag te gebruiken. We bieden kuren aan van 5 en 10 behandelingen ook kan je bij iedere behandeling de LYMA laser bijboeken 

Dit innovatieve apparaat is nu beschikbaar in Amsterdam en BLOY Institute is pas de tweede locatie in Nederland. 

De laser (€2399) is bij BLOY Institute te koop. Ik zeg een perfect kerstcadeau voor onder de boom! Mocht het prijskaartje wat aan de hoge kant zijn, dan kan je natuurlijk ook een heerlijke Labareau The Red Carpet LYMA facial van 90 minuten voor €249 aan de kerstman vragen. 

When it’s good enough for Kyle, it is good enough for me! 

Een behandeling boek je via: bloyinstitute.com

BLOY Institute introduceert de LYMA Laser

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.