THE BABY BOUTIQUE; ALLE MOMS (TO BE) OPGELET!

The Baby Boutique The Baby Boutique The Baby Boutique The Baby Boutique The Baby Boutique

Alle MOMS in spe let op: gieren je hormonen al door je lijf en kan je niet wachten tot jouw roze of blauwe gezonde wolk straks ter wereld komt. Alle blauwe, witte en roze babykleertjes kan je in een keer kopen bij The Baby Boutique.

The Baby Boutique verkoopt haar kleding van onder andere het Spaanse betaalbare merk Babidu online, het beste te volgen via de social mediakanalen facebook en Insta. De eigenaresse Tamar staat jou persoonlijk ook graag te woord. De woorden schattig en zoet zijn voor de collectie van the Baby Boutique eigenlijk een understatement.

Ook de meest mooie en originele kraamcadeaus zijn te koop bij The Baby Boutique, zoals bijvoorbeeld de gepersonaliseerde sierlijke manden, ook superleuk voor als je een pas bevallen zakenrelatie een cadeau wilt geven. En als je je baby wat langer baby wilt houden, gelukkig lopen de maten voorlopig nog even door, opdat je je kindje super stijlvol kan aankleden. Ook badkleding voor de grotere meisjes is deze zomer verkrijgbaar bij The Baby Boutique. Kijk zelf maar!

LEES OOK VAN ILANA

BLOG BY ILANA MEIJERS @kidzfashionblog

Ilana Meijers getrouwd met Dennis, hebben samen drie kids. Zoon Joey 11 jaar, dochter Jaela 9 jaar en dochtertje Judy 4 jaar. Mijn passie voor kinderkleding en -lifestyle is begonnen in de loop van mijn eerste zwangerschap nu zo’n 11 jaar geleden. Natuurlijk weet ik er inmiddels veel meer van dan toen. Inmiddels ben ik 40 jaar. Ik wist het al direct in mijn eerste zwangerschap: ik hou van mooie spullen en vooral mooie baby- en kinderkleding. Ik ben niet zo van de levensmotto’s maar voor de fashion voor (mijn) kids heb ik er wel degelijk een: “less is more.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.