FIJNE BABYMODE MERKEN

First

First

Tartine et chocolat

Tutto Piccolo

Tutto Piccolo

Petit Bateau

Petit Bateau

H&M Newborn

H&M newborn

Kids To Kids

Jenest

In de nieuwe maand januari is er bij mij een kersvers neefje geboren. Het waant mij weer even in mijn favoriete mode; de babymode. Klassiekers zijn voor mij First, Tartine et Chocolat, Kissy Kissy en het bekende Petit Bateau. Babypakjes met een extraatje. Het Belgische First brengt de mooiste babykleding.

De collectie bestaat uit zachte kleuren gecombineerd met luxueuze details en herkenbaar aan de berenoortjes in hun pakjes verwerkt. De website myfirstbabycollection.com heeft het allemaal. Maar er zijn genoeg speciaalzaken in Nederland te vinden die deze klassiekers ook verkopen.

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

Eigenlijk is er niets zo gemakkelijk als het aankleden van een baby. Een goed zittend rompertje, er overheen een zogeheten boxpakje van het seizoen en je bent al klaar. Easy en je baby kan er uitzien als een prinsje of prinsesje.

In tegenstelling tot België, Frankrijk, Italië en Spanje is de babymode in Nederland doorgaans stoerder met hardere kleuren, streepjes, een mini-spijkerbroekje of een combinatie van dit alles. Onze Zuiderburen houden voor baby’s van echte babykleding met bijpassende uni pasteltinten.

TIP: Wat een heel mooi Nederlands nieuw merk voor baby’s is; is Jenest!

LEES OOK VAN ILANA;

BLOG BY ILANA MEIJERS @kidzfashionblog

Ilana Meijers getrouwd met Dennis, hebben samen drie kids. Zoon Joey 11 jaar, dochter Jaela 9 jaar en dochtertje Judy 4 jaar. Mijn passie voor kinderkleding en -lifestyle is begonnen in de loop van mijn eerste zwangerschap nu zo’n 11 jaar geleden. Natuurlijk weet ik er inmiddels veel meer van dan toen. Inmiddels ben ik 40 jaar. Ik wist het al direct in mijn eerste zwangerschap: ik hou van mooie spullen en vooral mooie baby- en kinderkleding. Ik ben niet zo van de levensmotto’s maar voor de fashion voor (mijn) kids heb ik er wel degelijk een: “less is more.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.