LILLYDOO: DÉ HUIDVRIENDELIJKE LUIER IS VANAF NU IN NEDERLAND MET GRATIS BEZORGSERVICE!

LILLYDOO LILLYDOO

Aangezien ik in totaal al 6 jaar luiers aan het verschonen ben…. (ok met een kleine break toen Bobbi zindelijk was en Fitz een half jaar later geboren werd). Maar al heel lang luiers verschonen betekend dat ik dus bijna alle luiers wel een keer om babybillen heb gevouwen en getest heb! Ik dacht dat ik tot nu toe wel het beste merk luiers op de hele luiermarkt gebruikte.

Totdat ik LILLYDOO tegen kwam!

De markt op z’n kop zetten

Beide oprichters van LILLYDOO, Sven Bauer en Gerald Kullack, hebben zich voorgenomen om de markt voor babyproducten volledig op z’n kop te zetten. Samen met vroedvrouw en expert in babyverzorging Sissi Rasche, ontwikkelen ze verzorgingsproducten die voldoen aan de eisen van moderne ouders: LILLYDOO luiers hebben een ideale pasvorm en een uitstekend absorptievermogen, hierdoor beschermen ze tegen lekken en houden ze de billetjes goed droog.

Huidvriendelijke luiers

Bovendien zijn de extra zachte en huidvriendelijke luiers vrij van alles waar billetjes niet van houden – parfums, lotions en onnodige chemicaliën. Believe me, dit zijn echt de ALLERZACHTSTE luiers zijn die ik ooit heb gevoeld!

Handige online luier-bezorg-service

En dan denk je dus dat je het beste hebt gehad; parfum, parabenen en PEG-emulgatoren vrij. Cruelty free and vegan” logo, dermatologische getest en hebben volgens Allergy Certified een minimaal risico om huidallergieën te veroorzaken. Nee dan heeft LILLYDOO nóg iets fantastisch bedacht! Op WWW.LILLYDOO.COM bieden ze een handige online service aan. De luiers zijn namelijk gemakkelijk online te bestellen en worden aan huis geleverd!

LILLYDOO

Luierabonnement

Dankzij het flexibele en het altijd opzegbaar luierabonnement kunnen de maten en het design van de luiers vanaf de bank aangepast worden. Ook kan je het abonnement op elk moment pauzeren of stopzetten. Ongeopende pakken te kleine luiers kunnen gratis omgeruild worden voor een andere maat. Daarnaast krijg je bij het afsluiten van een luierabonnement altijd 25% korting op alle producten in het abonnement en betaal je geen verzendkosten. Hierdoor bespaar je niet enkel tijd en energie, maar ook geld.

Stijlvolle luiers

Nog meer goed nieuws; ook wat betreft het ontwerp van de luiers slaat LILLYDOO een nieuwe weg in: in plaats van saaie en steeds dezelfde motiefjes, hebben LILLYDOO luiers verschillende stijlvolle designs. Aangezien je het design tot wel 200 keer per maand te zien krijgt is dat ook wel eens fijn; een stijlvolle luier!

LILLYDOO

LILLYDOO verkoopt niet enkel luiers, maar ook biologisch afbreekbare babydoekjes voor de gevoelige huid en extra zachte luiermatjes. Deze doekjes kan je ook online bestellen en worden bij de luiers geleverd. Zo heb je alles in één.

Ik gok dat Fitz na de zomer zindelijk is dus ik baal echt dat deze super fijne luiers pas NU in Nederland verkrijgbaar zijn. Het zijn echt de allerbeste namelijk en het luierabonnement vind ik echt het allermakkelijkst! Ik geniet daar nog even deze laatste maanden van. Maar voor alle andere MOMS die nog even moeten; ga ze echt even proberen want hierna wil je niks anders meer!

WWW.LILLYDOO.COM

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *