DE SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE IS PERFECT VOOR KIDS!

Blijft het voor jou een uitdaging om je kids bezig te houden tijdens de reis? Samsung schiet graag te hulp met de nieuwe Galaxy Tab A7 Lite. Er zijn tal van mogelijkheden om de kids te entertainen onderweg, maar dat is niet altijd even makkelijk. Muziek, spelletjes of een kinderfilm? De Tab A7 Lite biedt nu alles in één. We nemen je graag mee in een aantal handige features van deze tablet.

 • Makkelijk meenemen: de tablet weegt slechts 371 gram en heeft een superslank profiel van 8 mm. Hij past dus makkelijk in elke tas en je kunt gaan en staan waar je maar wilt.
 • Digitaal spelen: Met Samsung Kids creëer je een veilige omgeving waarin je kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan. Selecteer Samsung Kids via het Quick Panel. Met de Kids-modus kun je het gebruik en de speeltijd in het oog houden.
 • Eenvoudig bedienen: navigeren op je tablet, dat doe je gemakkelijk met één hand. Met het bewegingen- en gebarenmenu hoef je alleen maar met je duim te swipen om Terug te gaan, Recente apps te zien of om naar het Startscherm te gaan. Je hebt alles binnen handbereik. 
 • Eigen privébioscoop creëren: minder rand betekent meer ruimte voor een groter 8,7 inch display op een compacte tablet. Bingewatch je favoriete (kinder)serie met de horizontaal gerichte stereospeakers voor een rijk stereogeluid.
 • Mooie foto’s maken: als jij jouw momenten wilt vastleggen en delen dan is de De Galaxy Tab A7 Lite  ook perfect. Hij maakt o.a. schitterende portretten. Ook heeft hij een geïntegreerde opslagruimte van 32GB/64GB. Met de primaire camera van 8MP bewaar je al je vakantieherinneringen.

 • Ongeëvenaard lang kijken: De 5.100mAh* batterij biedt je alle vrijheid om lang van huis te zijn of veel te kijken zonder je druk te maken over tussentijds opladen. Ideaal voor onderweg!

Natuurlijk kan je de tablet ook heel goed thuis gebruiken! Bobbi is iniedergeval fan van haar tablet! En nog een fijne tip: via de app Family Link, kan je checken wat je kind op haar tablet doet. Je kan schermtijd zien, en ook instellen, zien welke sites je kind bezoekt, en ook sites blokkeren, apps delen. Sowieso altijd goed om te kijken wat je kind online doet! Ik ben echt heel blij met de app.

EXTRA TIP: Voeg een 256 GB SD kaart (pro plus) van Samsung toe, hierdoor zal de Tab sneller werken en heb je meer opslagcapaciteit!

LEES OOK: VLIEGEN MET KINDEREN; 5X HANDIGE TIPS

1 Reactie

 1. Nathalie Miltenburg

  Ik zal wel gek zijn maar bij ons is er geen Samsung Kids gedeelte te vinden nergens niet. Graag hulp

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.