TERUG NAAR SCHOOL EN DE LUNCHBOXEN VAN MEPAL GAAN NATUURLIJK MEE

Vanaf maandag is het echt het einde van de zomervakantie, dan gaat ook midden Nederland weer naar school en zitten alle kids weer in de klas. Back to school betekent ook ‘back to normal’. Boterhammen smeren in de ochtend, broodtrommels en bekers vullen, kids naar school brengen. 

Bij ons is het traditie dat de kids ieder jaar voor het nieuwe schooljaar een nieuwe broodtrommel en beker uitzoeken. Ook dit jaar kozen ze weer voor die van Mepal want die hebben de beste en het leukste aanbod! 

Back to school met Mepal

Mepal heeft alles in huis voor de lunch met volop variatiemogelijkheden voor je kinderen. Voor wie de show wil stelen in de pauze, heeft het Nederlandse merk de Campus schoolserie uitgebreid met een aantal nieuwe prints.

De lijn met lunchboxen, drinkflessen en schoolbekers is voorzien van dé helden van mijn kinderen. Nieuw zijn onder meer Frozen 2, Cars, L.O.L. Surprise, Nijntje Confetti en World of Dinos.

Fitz ging voor Mickey Mouse en Bobbi voor L.O.L. Surprise. 

Bobbi gaat al vier jaar naar school, dus ondertussen heb ik wel verstand van welke broodtrommels wel en niet opengaan in de tas en welke bekers wel en niet lekker. De producten van Mepal zijn tot nu toe altijd als beste uit mijn test gekomen, dus de kinderen mogen alleen nog maar iets nieuws kiezen uit hun collectie!

Mepal is duurzaam en gemakkelijk open en dicht te doen voor mijn kids!

Wat is het fijnst en ook heel belangrijk vindt uit de schoolserie van Mepal is dat de producten gemakkelijk open en dicht te doen zijn door mijn kids. Dat geldt ook voor de lekvrije schoolbekers, drinkflessen en waterflessen van Mepal. 

Drinken uit de flessen uit de Pop-up collectie kan met één druk op de knop. Even een snelle slok tussen het spelen door, één druk op de tuit en de fles is weer dicht. Vooral voor kleuters is dit systeem echt super fijn! 

Boterhammen, appel en tomaatjes verdeel je eenvoudig over de vakjes in de lunchbox uit de Campus serie. Door het uitneembare bentobakje blijft de inhoud gescheiden. 

Zelf geef ik wel liever twee broodtrommels mee omdat mijn kids beide 4 boterhammen mee naar school krijgen dus dan passen de tomaatjes en stukjes appel er niet bij. 

Oh en wist je trouwens dat Mepal ook hele fijn drinkflessen voor de sportschool en saladeboxen heeft. Nou eigenlijk nog veel meer trouwens maar daar vertel ik de volgende keer meer over! 

De nieuwe collectie van Mepal is nu verkrijgbaar via www.mepal.com

BLOG BY BETTINA NESEKER <a href=”https://www.instagram.com/citymomnl/” target=”_blank”>@citymomnl</a> 

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.