MY PAPER BAG BABY, EINDELIJK EEN MOOIE LUIERTAS!

MY PAPER BAG BABY :: CITYMOM.nl 1 MY PAPER BAG BABY :: CITYMOM.nl 2 MY PAPER BAG BABY :: CITYMOM.nl 3

Tassenmerk MYOMY do goods vroeg CITYMOM om de luiertas MY PAPERBAG BABY te testen. Naar aanleiding van o.a. mijn bevindingen is de tas aangepast en wordt hij in december gelanceerd! Sinds ik de blog had geschreven dat de tas er aan ging komen werd ik plat gemaild met vragen wanneer hij nou uitkomt. Dat ik dus niet de enige ben die enthousiast was bleek hier wel uit! Nu zijn jullie natuurlijk ook benieuwd naar mijn bevindingen van de tas. Ik kan jullie vertellen dat ik nog steeds zo enthousiast ben als de eerste keer dat ik hem zag. Ik ben heel erg blij met deze luiertas. Hierbij mijn bevindingen op een rij:

* Hij heeft fijne hengsels, waardoor hij lekker draagt of aan de kinderwagen te hangen is.

* De tas is functioneel, heeft veel vakken en is vooral ook praktisch, zo heb je bijvoorbeeld een speciaal vak voor een flesje en je telefoon. Maar je kan ook vakken eruit halen.

* Het is een stoere tas, waardoor hij er niet uitziet als zo’n typische (lees tuttige of kinderachtige) luiertas.

* De tas is unisex waardoor hij ook een keer door vaders meegenomen kan worden zonder dat hij zich hoeft te schamen!

* Afgelopen half jaar is Bobbi zindelijk geworden, en nu gebruik ik hem nog steeds, maar dan als werktas. Daar is hij ook ideaal voor.

* Alle tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer in de fairtrade gecertificeerde werkplaats in India. Zelf vind ik het wel fijn te weten dat de tas op een goede manier geproduceerd is.

* Een mooie bijkomstigheid is ook nog dat je met de aankoop van deze tas Plan Nederland steunt. Voor iedere verkochte MY PAPER BAG Baby doneert MYOMY €8. Met dit geld maakt Plan Nederland een geboortebewijs voor een baby in India mogelijk. Buy a bag, change a life dus!

Mijn conclusie: Eindelijk een stoere (luier) tas op de markt waar je mee gezien wilt worden en die vooral ook geschikt is als je kids weer uit de luiers zijn. Ik heb al vele complimenten over de tas gekregen en ben er heel erg blij mee! Echt een aanrader. Hij is niet goedkoop (€289.95), maar het is echt een investering en je hebt een tas die jaren mee gaat.  De tas is nu al online te bestellen via MyOhMyDoGoods: in december wordt de tas uitgeleverd en zul je hem thuis ontvangen.

www.myomydogoods.com

LEES OOK

 

BLOG BY BETTINA NESEKER

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.