LISTI; HET ONLINE VERLANGLIJSTJE WAAR JE OOK NOG GELD OP SPEELGOED BESPAART!

LISTI.nl Online verlanglijstje

LISTI

Kennen jullie het probleem dat je een heel jaar lang te horen krijgt: “Mam, mag ik dit hebben. Mam, dat wil ik hebben. Mam ik wil dit NU kopen”. Ik zeg dan altijd: “Zet maar op je verlanglijstje voor je verjaardag”. Maar, als ik of familie en vrienden een week voor haar verjaardag aan Bobbi vragen: “Wat wil je voor je verjaardag hebben?”, dan weet Bobbi nooit iets te bedenken. Want er is natuurlijk nooit echt iets opgeschreven. Gevolg: Bobbi krijgt 10 dingen waar ze er al 100 van heeft… zonde! Maar nu is er een OPLOSSING voor dit probleem, genaamd Listi.nl.

Listi is een plek maar kinderen online een verlanglijstje kunnen maken en deze ook kunnen versturen naar diegenen die een cadeau willen geven. Dat is niet alleen heel handig en fijn MAAR het nog betere nieuws komt nog…. de ontvangers van het lijstje kunnen vervolgens prijzen vergelijken van alle aanbieders van dat cadeau! Zo kun je dus ook nog eens geld besparen, want met 1 druk op de knop selecteer jij de goedkoopste aanbieder van het speelgoed.

LEES OOK: WAT KOST EEN KIND TOT 18 JAAR? OVERZICHT VAN DE KOSTEN

Kinderen doen tegenwoordig alles online, dus ook een verlanglijstje maken!

Toen ik voor het eerst hoorde van deze website dacht ik meteen dit is een BRILJANT idee! Vroeger zocht je met Sinterklaas – weet ik zelf ook nog wel – speelgoed uit, in zo’n papieren catalogus. Aangezien kinderen tegenwoordig alles online doen, is zo’n papieren ding natuurlijk énorm ouderwets. Maar door een catalogus snuffelen op zoek naar speelgoed blijft voor kinderen leuk om te doen. Hoe fijn, dat dit nu via de tablet kan!

Door Listi betaal je altijd de laagste prijs voor het cadeau op het verlanglijstje

Listi laat dus altijd de laagste prijs zien. En om te voorkomen dat mensen hetzelfde cadeau kopen kun je het afstrepen zodra je iets hebt gekocht. Scheelt weer heen en weer appen over wie wat nou heeft gekocht en een hoop teleurstelling doordat er nu niemand meer met hetzelfde cadeau aankomt! Ideaal toch!?

Wil je nog even rustig kijken hoe Listi werkt, bekijk dan deze video.

Is je kind binnenkort jarig? Laat hem of haar dan in de online catalogus via de oranje knop hieronder scrollen en een verlanglijst maken;

Listi

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!


Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.